Онлайн консультації замість call-центрів

26 січня 2012, 09:23
Власник сторінки
0
420

Конкурентна ситуація на ринку товарів та послуг примушує сучасні компанії відповідати усім вимогам бізнес.

Окрім оренди фешенебельного офісу та замовлення візитівок кожному зі своїх співробітників, запускати найрізноманітнішу  рекламу, мати персональний веб сайт, сторінку в соціальних мережах та цілу команду менеджерів, яка обслуговує всі дані сервіси. Такого роду сервіси є досить вартісними та забирають час і робочу силу. Ось тому спостерігаємо поступовий занепад, а потім і закриття зоомагазинів, невеличких інтернет-крамниць та ін. сервісів.

Підприємці та бізнесмени шукаючи шляхи вирішення цієї проблеми звертаються до бізнес-аналітиків, фінансових радників, за їх порадами наймають команду продавців, менеджерів, які щоденно сидять на телефоні і обдзвонюють нещасних клієнтів, які до речі з власного досвіду, «жахаються» незнайомих телефонних номерів, в результаті неохоче відповідають на питання, кидають слухавку, а то і доходить до грубощів.

Звичайно вихід з такої ситуації є, та і не один. Набагато важче знайти цей вихід, зрозуміти що саме він є єдиним правильним в даній ситуації та  правильно застосовувати його в роботі, не завдаючи шкоди та збитків працівникам та компанії. Можна, наприклад, звернутися до послуг дистрибютерів, або почати шукати бізнес-партнерів, аби спільними зусиллями виживати в жорсткій конкуренції.
Проте, якщо компанія не велика, нараховує кілька працівників відділу продажу та керівника, має веб сайт, а коштів на розвиток та оптимізацію ще не «заробила», пошук альтернатив та час на їх впровадження може надовго затягнутися.

В такому випадку, най альтернативнішим рішенням було б задуматися, як ефективно використати ресурси, що уже наявні. Звичайно пригадається веб сайт та менеджери, яких можна посадити за комп’ютери та телефони. От тільки чогось не вистачає! А саме, програмного рішення, яке б дало змогу активно вести перемовини з користувачами сайтів, при потребі телефонувати, керувати рухом відвідувача по сайту, консультувати щодо якості та характеристик товарів та послуг. 
Сьогодні розробки програмних додатків на сайти пропонують багато компаній, як зарубіжних, так і вітчизняних. Особливістю таких сучасних систем онлайн консультування на сайті є те, що, це, як правило, «хмарні» сервіси. А це означає, що у співробітників є прекрасна можливість працювати в будь-якій точці земної кулі - відпочиваючи на пляжі або в ресторані, не прив'язуючи вас і ваших співробітників до робочого місця в офісі. Все що потрібно - інтернет!

Асортимент подібних розробок дуже широкий: в інтернеті знайдете рішення Netrox SC, «24 онлайн консультант», Light Chat, Marva Агент, HelpOnClick, Alive Chat, Comm100, LiveZilla, LP Chat. У кожної з них є свої плюси і мінуси, але вибирати є з чого.

Порівнявши характеристики вищезгаданих програм, хочеться відзначити розробку вітчизняного виробника – компанії, яка досить довгий час займає не останні позиції на ринку інформаційних технологій. Система онлайн консультування Light Chat компанії БМС Софт, володіє усіма необхідними функціями для надання онлайн консультацій через веб сайт. Крім того, налаштування та користування веб додатком вражає простотою та ясністю. Компанія розробник не перенавантажує користувачів складною установкою програми чи вбудованою рекламою, необхідністю зовнішньої технічної підтримки та будь-якими відволікаючими деталями, з якими доводиться стикатися щодня. Дане веб доповнення коштуватиме Вам не дорожче місячної підписки на улюблений журнал чи газету. Крім того, є можливість безкоштовно протестувати доповнення Light Chat перед здійсненням покупки. З подробицями можна ознайомитися на сайті компанії.

Світ змінюється, створюються нові технології. Сьогодні онлайн комунікація, яка раніше була характерною особливістю соціальних мереж, таких як Вконтакте, Фейсбук, Однокласники, стає дуже популярною серед серйозних компаній, які прагнуть «оживити» свій корпоративний ресурс.

А з ІТ рішеннями це зробити надзвичайно просто.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: чат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.