Хто наступний?:)

07 лютого 2012, 18:06
Власник сторінки
0
552
Хто наступний?:)

Інтернет для політиків був забавкою, не вартою особливої уваги. Але зважаючи на останні події - думки почали суттєво змінюватись. Почали виникати думки - кого "завалять" наступним?

Ситуація з ex.ua достатньо екстравагантна і цікава, однак не буду зараз говорити про цей випадок - скажу про тенденції.

1. Раніше в кулуарах Верховної Ради серйозно посміювались зі сторінки Азарова в Facebook (коли він був одним з небагатьох) - і будемо говорити відверто, і зараз посміюються, при цьому достатньо справедливо. Та не зважаючи на це, відкривати свої сторінки почали достатньо велика кількість політиків. Чого вартий, наприклад, прихід в соцмережі В. Литвина.

2.Політики бояться працювати в інтернеті, і соцмережах безпосередньо. Це незвідане поле, де достатньо просто показати себе останнім ідіотом (хоча і в житті політикам вдається це достатньо добре).

3.Окрім страху, є ще й нерозуміння того, як це потрібно робити, і що найважливіше - для чого.

4. Як бачимо, після хакерських атак на сайти, продовжились атаки на сторінки в соцмережах. Чого вартий лише випадок зі взломом сторінки Литвина (http://www.facebook.com/vm.lytvyn).

5. Подібні моменти нагнітають ще більше страху в тендітних головах наших політиків.

6. Зароджуються думки типу: "А хто нам може з цим допомогти?"

7. Зароджуються ще цікавіші думки: "А кого завалять наступним?"

to be continued

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Литвин,Азаров,Facebook,EX.ua,політика,соцмережі,хакери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.