Всеукраїнське офіцерське зібрання на честь Дня захисника Вітчизни

20 лютого 2012, 09:35
Власник сторінки
полІтолог
0
490
Всеукраїнське офіцерське зібрання на честь Дня захисника Вітчизни

У Києві 21 лютого відбудеться Всеукраїнське офіцерське зібрання у складі військово-ветеранських та інших громадських організацій на честь Дня Захисника Вітчизни. Повідомила прес-служба штабу зборів.

День захисника Вітчизни символізує любов і повагу українців до своїх захисників і визволителів, до тих, хто боронив Батьківщину і тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.

Аби вшанувати своїх героїв і привітати їх зі святом, напередодні Дня захисника Вітчизни, 21 лютого о 18:00 зберуться разом генерали та офіцери запасу й у відставці Збройних Сил України, інших військових формувань, що представляють військово-ветеранські організації та представники інших громадських рухів і організацій.

Організатори та учасники заходу обговорять стан справ у державі, Збройних Силах України. Активісти звернуться до Президента України Віктора Януковича, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України щодо прийняття невідкладних заходів з покращення стану ЗС України, інших військових формувань, соціального захисту військовослужбовців і членів їхніх сімей та зміцнення національної безпеки України.

На жаль, факти засвідчують: сьогодні оборонна складова національної безпеки України перебуває у критичному стані. Воєнну доктрину не прийнято. Скорочення армії здійснюється навмання. Абсолютна більшість військових частин і підрозділів  небоєготовні. Озброєння і техніка застарілі, у 80% з них вичерпаний ресурс. Нові зразки – у війська не надходять. Некомплект первинних офіцерських посад сягає понад 7 тисяч осіб. Не досягає результатів і патріотичне виховання.

«Такі чесноти як офіцерська честь, гідність, обов’язок, справедливість практично знівельовано державою, – говорить голова ГО «Команда «За своїх!» Олександр Таран. Престижність офіцерської служби падає. Усе це відбувається на тлі процвітання в державі корупції, рейдерства, розкрадання державного майна, беззаконня, втрати моральних орієнтирів. Зазначені тенденції набувають стійкого, незворотного характеру».

Зібрання на честь Дня захисника Вітчизни має стати поштовхом для того, аби привернути увагу державних органів влади до проблем національної безпеки України, посилення народовладдя, верховенства права та обстоювання національних інтересів держави!

Зібрання відбудеться 21 лютого о 18.00 у приміщенні інституту філософії (4 поверх).

Організатор зібрання – Громадська організація «Команда «За своїх!».
Учасники заходу – делегати від громадських організацій із 14 регіонів України.
З питань участі:
Олександр Таран, голова ГО «Команда «За своїх!»
Тел.: +38 (050) 356-63-08
Акредитація ЗМІ:
Катерина Даник, менеджер зі зв’язків з громадськістю
Тел.: +38 (063) 156-7013
Адреса проведения заходу:
м. Київ, вул. Трьохсвятительська, 4

Джерело (повний текст повідомлення): http://kievsnews.wordpress.com/2012/02/20/vitchyzna/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.