Яке місто України в 2012 році прийме одразу два Чемпіонати Світу?

17 березня 2012, 14:29
Власник сторінки
0
1015
Яке місто України в 2012 році прийме одразу два Чемпіонати Світу?

У 2011 році в Тернополі провели Чемпіонат Європи з водно-моторного спорту. У 2012 році, окрім Чемпіонату Світу з водно-моторного спорту проведуть ще й Чемпіонат Світу із футболу серед українців.

    Ще рік тому файне місто Тернопіль сподівалось, що стане одним з центрів-тренувальною базою для євро команди з футболу, що завітає до нас на фінальну частину ЄВРО 2012. Проте, через імідж країни чи з інших причин Тернопіль пролетів як і решта 14 тренувальних баз, які обрало УЄФА.

    Як виявилось, керівництво міста робило ставку не лише на ЄВРО 2012 (хоча й до цього заходу готувалось). Перлиною Тернополя є став в центрі міста, який займає площу понад 300 гектарів, і на якому ще в далекому 1987 році проводили Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту. Тому Федерації водно-моторного спорту України було запропоновано провести Чемпіонат Європи саме в Тернополі. Зі слів керівництва Міжнародної федерації водно-моторного спорту: “Чемпіонат Європи 2011р. Тернопіль організував і провів на досить високому рівні. Тому варто провести в цьому місті Чемпіонат Світу 2012р.”.
    Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту пройде в Тернополі 25-26 серпня.

    Під час ЄВРО 2012 в Тернопіль навряд завітають професійні футболісти з Німеччини, Іспанії чи Португалії. Зате в Тернопіль завітають українці з цих країн, які грають у футбол. Не секрет, що багато наших співвітчизників хоч і живуть за кордоном, проте, уважно слідкують за подіями, що відбуваються в Україні. Перший Чемпіонат Світу з футболу серед українців стане чудовою нагодою зібрати наших земляків зі всього світу. Вже сьогодні підтвердили участь в мундіалі команди з Канади, Іспанії та Португалії.  На такому спортивному форумі буде нагода не лише поганяти м’яча, але й обговорити можливі спільні проекти.
    Перший Чемпіонат Світу із футболу серед українців пройде в Тернополі в кінці травня на початку червня.

    Наразі Тернопіль, через пісню гурту “Брати Гадюкіни”, відомий як – Файне місто Тернопіль. Проте, вже найближчим часом Тернопіль може стати містом, в якому найчастіше відбуваються Чемпіонати Європи та Світу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: футбол,озеро,Тернопіль,чемпіонат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.