Годинник вічності

10 квітня 2012, 13:08
Власник сторінки
викладач теології
0
599
Годинник вічності

"Не зважаючи ж Бог на часи невідомости, ось тепер усім людям наказує, щоб скрізь каялися" Дії апостолів 17:30

Чи зауважили ви, що в місті люди майже зовсім перестали запитувати про годину? Якось я зловив себе на думці, що раніше, йдучи вулицею, доводилося по декілька разів відповідати на запитання перехожих: "Підкажіть, будь ласка, котра година?". Тепер хіба що зовсім старенька бабуся може ще поцікавитися часом.

Чому? Технічний прогрес: майже кожен, починаючи від маленької дитини аж до людей похилого віку, мають при собі мобільний телефон, який завжди висвічує точну годину. У кожного свій "час".

Те ж саме відбувається і з годинником вічності. На жаль, все менше людей цікавляться власною долею, своїм часом, виділеним від Бога. Обмануте покоління, яке ходить в невідомості.

- Я ще надто молодий, щоб думати про вічність!

- Піду на пенсію, і тоді вже подумаю про Бога!

Якщо ви теж так думаєте, порекомендую прочитати історію про молодого чоловіка, який, забувши про годинник вічності, одного разу сказав собі: "Маю багато всякого добра, на багато років вистачить. Буду насолоджуватися, буду їсти та пити, і веселитися!". Але Бог промовив до нього: "Нерозумний, ночі цієї душу твою зажадають від тебе, і кому позостанеться те, що ти був наготовив?" (Луки 12:16-21).

Якщо ти вже давно або ще ніколи не цікавився годинником вічності, сьогодні для цього найсприятливіший час!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бог,життя,час,вічність,годинник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.