ТОП-10 найулюбленіших міст України

11 квітня 2012, 08:32
Власник сторінки
0
637
ТОП-10 найулюбленіших міст України

Перші дні весни примусили згадати міста в яких довелось побувати. Кожне місто мені чимось запам'яталось.

Одразу попереджую мій погляд субєктивний, зангажований, підкуплений щирістю чи краєвидами тих міст. Словом, не подобається - не читайте зовсім.

1. Браїлівка

Це моя Батьківщина. Місце де виріс і жив до 17 років. Місце де знаєш кожен куточок. Місце де сонце сходить зліва, а заходить зліва. Де найкраща природа і найглибше зоряне небо. Місце куди хочеться приїхати і через 100 років. Правда, виключно в гості до батьків.

2. Кам`янець-Подільский

Це місто стало для мене еталоном історичного міста. Хоч трісніть, але не доведете, що інші історичні міста краще… Тим паче коли історичний Кам`янець ввідбудували. Тут можна гуляти кожен раз як вперше. А ще Стара Фортеця… Словом, все. Навіть з Лука постріляти… і з арбалета...

3. Рівне

Чисто географічно та історично - це примітив. Але я щиро люблю це місто. Це найрідніше місто - через друзів і знайомих. Це найкрасивіше місто - тому, що тут найкрасивіші дівчата і жінки. Факт! А ще тут я робив чимало безшабашних вчинків. Якими щиро пишаюся. Люблю Рівне, свою другу Батьківщину!

Тільки тут можна митись в тазику біля міськради... 


Стріляти на полігоні...


Здавати кров...


І купатися в ополонці. 


4. Київ

Місто - нагадує мені мозок і серце. Таке ж активне, старе, душевне, швидке і байдуже водночас. Я люблю коли життя кипить. Так як і в столиці. Тому байдуже пробки натовпи людей - мені це місто близьке по духу.

Тікати біля "Йолки" від дракона :)


5. Полтава

Полтава - це Полтава. Провінція з історичним минулим. Але яка провінція. Залюбки б пожив там рік-другий. І потім тут вам історичні цікавини.

Побувати в музеї дальної авіації...



Та найкращих тирах.



6. Костопіль

Чомусь здається, що я це місто всиновив. Так, саме так! Адже тут живуть друзі, важливі для мене люди. Вони вірні і надійні. А ще тут багато красивих і талановитих творчих людей. Ясна річ, що не чоловік. А місто… ніби нічого такого.

7. Львів

Спочатку я не любив Львів.  Ну не подобаються мені напівруїни цвинтаря, де живуть люди. Але вже після п'ятих відвідин думка змінилась.  Я полюбив це місто. Адже тут концептуальність і особливий колорит у всьому. У вулицях, у пам'ятниках, у концептуальних кав'ярнях і, звісно у самих галичанах. 

8. Шацьк

Світязь… Шацькі озера… Знаєте, я не люблю море. А ліс і чисті озера - то моє. Чесне слово. На Пісочному спеціально набирали воду в банку - чиста, мов з колодязя.

А ще звідси родом рідні мені люди. І тут ми відгуляли одне з найбезшабашніших весіль у моєму житті.

9. Яремча

Та ж тема. Я лісовий мешканець. Тому Карпати - то моя душа. І Яремчу я пам'ятають досі так, ніби був в останнє там вчора. Власне це стосується не тільки цього населеного пункту, а Карпат в цілому.

10. Березне

Це містечко я полюбив одним з перших на Рівненщині. Ну дуже воно вже мені затишне. І озеленений центр з каналам, і дендропарк. Словом ідеальний в моєму розумінні райцентр. В якому я вперше побув років з сім тому назад під час однієї зі стартакіад журналістів. 

Хм, міста, що не потрапили в 10 не засмучуйтесь. З вами теж пов'язано чимало приємних спогадів. Просто це вже інша історія. Яку розповім колись пізніше.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.