Кіно й німці, або Ласкаво просимо до Евродупи – 2012!

14 квітня 2012, 12:45
Власник сторінки
президент Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола
0
689
Кіно й німці, або Ласкаво просимо до Евродупи – 2012!

По опівночі 14 квітня двоє міліціянтів у службових строях перестріли на Хрещатику двох німецьких митців, які приїхали здійснити виставу "Сни Васіліси Єгоровни" за творами Леся Подерв’янського.

На очі столичних правоохоронців потрапили композитор Маркус Бірклє та світлопостановник Петер Мюллер, що по вечірній репетиції шпацірували містом.

Міліція запропонувала чужоземцям пред’явити авсвайси. В одного виявився европейський ID-документ, а в иншого – пашпорт Німеччини.

Попри все міліціянти зажадали пройти до відділку, щоб оформити штраф на 550 гривень. Коли гості Києва відмовилися від незрозумілої для них пропозиції, міліціянти погодилися «вирішити питання» на місці й зменшили штраф до 200 гривень.

Німці, які не мовлять ані українською, ані російською, віддали 20 еврів.

Удень вони розповіли про нічну сторію членам трупи. На що актор Микола Вересень зауважив: «Столиця майже готова до зустрічі Евра-2012. Про це свідчать яскраві надписи «Welcome to Kyiv!»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.