Боже, я не розумію Тебе!

21 травня 2012, 19:22
Власник сторінки
викладач теології
0
659
Боже, я не розумію Тебе!

Якщо ти сьогодні захочеш пізнати Бога ближче, Він навчить тебе більше довіряти Йому.

"І промовив Господь Авраамові: Візьми свого сина, свого одинака, що його полюбив ти, Ісака, та й піди собі до краю Морія, і принеси там його в цілопалення на одній із тих гір, що про неї скажу тобі"

Бут. 22:2

 

Ще ніколи за всю історію людства Господь не вимагав від людини такої жорстокості. Хоча Біблія не описує нам емоцій і вражень Авраама від почутого і на перший погляд може здатися, що праведник був готовий до такого повороту подій, та я переконаний, що в той час у його серці відбувалася буря!

"А може, то мені здалося. Ні, Бог не міг такого сказати! А можливо, вся ця історія з виходом з Уру і обітницями від Бога – тільки результат моєї збудженої уяви? Ні, але ж я чітко чув, що це був Його голос. Цей голос не схожий на жоден інший! Я знаю. Але ж Він казав, що я буду батьком великого народу, а тут вимога вбити Ісака. Своїми руками… Боже, невже це сказав Ти?".

Тільки безсердечна людина могла б залишитися абсолютно спокійною в таких обставинах. Однак, всупереч всій логіці Авраам послухав Бога і пішов принести цілопалення.

"Як Бог міг таке сказати?!" - дивуємося сьогодні ми. Він може сказати те, що допоможе більше довіряти Йому. Богу не потрібна смерть Ісака (сподіваюся вам знайомий кінець цієї історії). Такі вимоги – не в Його характері. Це була перевірка Авраама.

Якщо ти сьогодні захочеш пізнати Бога ближче, Він навчить тебе більше довіряти Йому. Будь готовий! Бог поставить тебе в таке місце (допустить таку ситуацію), з якого деколи важко буде Його зрозуміти. Там Господь буде вчити тебе. Усе залежить від твого серця, наскільки воно готове сьогодні довіритися Йому!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бог,проблема,випробування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.