Коментатор ТРК "Україна" вболівав за Росію?

12 червня 2012, 20:52
Власник сторінки
журналіст
0
710

"Саквояж - вокзал - Росія"

Коли збірна Росії в матчі з поляками відкрила рахунок, коментатор ТРК "Україна" радісно вигукнув, що нарешті сталася  подія, яку очікували 37 хвилин! Хто, росіяни і він разом з ними? Поляки, я і всі, хто за них вболівав - НІ!

Якщо коментатор такий палкий шанувальник російської збірної, то що він робить на "Україні"? Може краще б працював на ВГТРК чи якій-небудь іншій телекомпанії РФ?

До речі, співгосподарям ЄВРО таки вдалося зіпсувати свято суперникам. У другому таймі поляки відновили рівновагу - 1:1. Матч так і закінчився нічиєю, як би це не було прикро українському коментатору.

Хоча він не мав би  дуже засмучуватися, адже його фаворити з огляду на турнірне становище команд, маючи в активі чотири очки перед останнім матчем у відбірковій групі, практично гарантували собі місце в 1/4 фіналу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.