У Наталії Королевської рекламний пронос

18 червня 2012, 14:54
Власник сторінки
журналіст
0
771

Один рекламний ролик змінює інший, довший за попередній.

Можу помилятися, але за останні півтора-два місяці я нарахував чотири різні телевізійні реклами Наталії Королевської. Всі ролики йдуть у прайм-таймі на загальноукраїнських каналах. В тому числі перед трансляцією ЄВРО та в перервах між матчами.

Починалося рекламою з кадрами зі з'їзду очолюваної Королевською партії. Потім туди вліпили Гайтану. Одначе після провального виступу співачки на Євробаченні, де Україна опинилася не попереду, як розраховували в "Україні - вперед!", а далеко позаду, аби зайвого разу не дискредитуватися афроукраїнкою, рекламу замінили іншою.

Наталія Королевська вже з'являлася перед глядачами в образі Батьківщини-матері. В ролику чітко простежувалося асоціювання політичної діячки з відомою скульптурою на Дніпрових кручах.

І от зараз ще один пропагандистський ролик. Мабуть найдовший за всі інші. Фактично маємо справу з доповіддю Королевської про те, що зі всіх політиків, які обіцяють покращення вже сьогодні, можна вірити тільки їй одній.

А ще візьміть до уваги спеціальний проект Наталії Королевської  "Народний список", який незабаром з'явиться не де-небудь, а... на Першому національному. Обслуговувати "джинсову королеву" буде сам Савік Шустер.

Враховуючи баснословні розцінки телереклами та тривалість кліпів, частоту їхньої повторюваності і час виходу в ефір, навіть страшно уявити, скільки така реклама (й цілі рекламні передачі) може коштувати. І це вже не кажучи про щільну утиканість міст і містечок України рекламними білбордами з Наталією Королевською.

І після цього вона казатиме, що партія фінансується членськими внесками чи спонсорськими пожертвами від тих підприємців, хто боїться розголошення, аби не постраждати від влади?

На такий рекламний бєспрєдел в Україні здатний лише один "спонсор", центральний офіс якого розташований на Банковій. Не даремно в українському народі кажуть: "Гарна Наташа, та не наша".    
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.