Переможний червень: Україна перемагає у футболі та спортивній рибалці!

21 червня 2012, 12:47
Власник сторінки
В минулому фотокореспондент. Нині - споглядач і мандрівний фотограф.
0
494
Переможний червень: Україна перемагає у футболі та спортивній рибалці!

Україна вперше взяла участь в 62-му риболовному чепіонаті “Маріна Хемінгуей» на Кубі, в якому була офіційно представлена одразу двома екіпажами з команди Donbass Sport Fishing.

Україна вперше взяла участь в 62-му риболовному чепіонаті “Маріна Хемінгуей» на Кубі, в якому була офіційно представлена одразу двома екіпажами з команди Donbass Sport Fishing (Левченко Сергій, Пахомов Олег, Тупицький Олександр, Черкашин Сергій, Улинець Олег, Панчишин Ярослав, Скляр Сергій, Білоусов Віктор, Куликов Дмитро) та привезла на Батьківщину почесне срібло!

Протягом 4 днів 18-ть команд з 11-ти країн світу загальною кількістю 103 учасники змагались в мексиканській затоці за почесний приз, який традиційно вважається серед спортсменів-рибалок одним з найбажаніших.

                   За результатами змагань, переможцем, а також власником третього місця стали команди з Франції, якавже вчетверте виграє перший приз, друге місце посіла команда з України. Окрім  головних призів учасники були нагороджені призами від організаторів та спонсорів в номінаціях «перша виловлена риба»«найбільша виловлена дорада», та «наймолодший учасник змагань».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.