Не підтримувайте тих, хто навіть не живе ... та голосуйте серцем, а не шлунком

01 липня 2012, 12:22
Власник сторінки
0
Не підтримувайте тих, хто навіть не живе ... та голосуйте серцем, а не шлунком

...заявив адвокат, правозахисник, громадський діяч і політик Вадим Хабібуллін (Київ, Святошинський р-н) на своїй сторінці у фейсбук ...

НЕ ПІДТРИМУВАЙТЕ ТИХ, ХТО НАВІТЬ НЕ ЖИВЕ у Ваших містах, районах, селах, округах - заявив адвокат, правозахисник, громадський діяч і політик Вадим Хабібуллін (Київ, Святошинський р-н) на своїй офіційній сторінці у фейсбук «Вадим Хабібуллін, Київ, Святошинський р-н».

А ПРИ СПРОБІ ПІДКУПУ ВИБОРЦІВ (подарунки, продовольчі пайки, картки знижок, тощо) - беріть у всіх і владних і опозиційних і незалежних все і краще по-декілька разів, міняючись у черзі, як колись «деякі» могли за один день отримати десяток пайків, але голосували і Ви ГОЛОСУЙТЕ СЕРЦЕМ, А НЕ ШЛУНКОМ, - заявив Вадим Хабібуллін (Київ, Святошинський р-н).

Перевіряйте і пересвідчуйтеся в тому, що Ваші «кандидати» та їх родини жили (живуть) у Ваших містах, районах, селах, округах та не збираються Вас «використати одноразово».

А у разі підтримки «кандидатів» гучними «громадськими організаціями» перевіряйте рік їх заснування аби пересвідчитися, що вони не створені тільки під вибори 2012.

«Вадим Хабібуллін, Київ, Святошинський р-н»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.