Вадим Хабібуллін вітає з Днем працівника Державної податкової служби України

02 липня 2012, 07:09
Власник сторінки
0
Вадим Хабібуллін вітає з Днем працівника Державної податкової служби України

З великою повагою і побажаннями щастя, здоров'я та наснаги і витримки Вам та Вашим родинам, – Вадим Хабібуллін, член Громадської ради при ДПС України


Вітаю з Днем працівника Державної податкової служби України! 

Бажаю і в подальшому належно і на високому рівні забезпечувати прийом громадян, розгляд звернень громадян, співпрацювати з інститутами громадянського суспільства, забезпечуючи участь громадськості в реалізації державної політики у відповідній сфері та інформуванні громадськості про реалізацію державної політики у відповідній сфері.

У процесі виконання покладених на Державну податкову службу України завдань реально і належно взаємодіяти в установленому порядку з іншими органами виконавчої влади, допоміжними органами і службами, утвореними Президентом України, з органами місцевого самоврядування, об'єднаннями громадян, профспілками та організаціями роботодавців, відповідними органами іноземних держав і міжнародних організацій, підприємствами, установами, організаціями.

З метою організації своєї діяльності забезпечувати в межах повноважень належне здійснення заходів щодо запобігання корупції і контролю за їх здійсненням у центральному апараті ДПС України, територіальних органах, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери її управління.

Широко застосовувати право надання відстрочення та розстрочення грошових зобов'язань та/або податкового боргу, а також приймати рішення про списання безнадійного податкового боргу в порядку, передбаченому законом.

З великою повагою і побажаннями щастя, здоров'я та наснаги і витримки Вам та Вашим родинам,

Вадим Хабібуллін

Член Громадської ради
при центральному органі виконавчої влади
- при Державній податковій службі України
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.