Моє село!

09 липня 2012, 11:25
Власник сторінки
Юрист, Громадський діяч
0
Моє село!

За 10 років Україна втратила приблизно 240 сіл

Вся молодь тікає з села  в пошуках роботи в цей час, як наші чиновники обіцяють фінансову підтримку, не виділивши жодної копіки на створення робочих місць. Нам розказують ,що нема грошей, зате в бюджеті передбачено закупівля малини в адміністрацію президента по 670грн.за кілограм, на житло для охорони Януковича - 27млн.гривень і це не весь список того  як раціонально вони проїдаються і яких нібито немає в бюджеті.

Не зважаючи на те ,що я родився в столиці , моєю маленькою Батьківщиною стало село Яструбинці, що знаходиться в Вінницькій області Іллінецького району, в якому я виріс,де до  семи років жив з бабою і дідом і з тими щирими,добрими людьми які викохали і виховали справжнього патріота своєї країни,за що,я їм дуже вдячний. Село, яке має багаті річки ,озера  і щедрі поля, скоро зникне як адміністративно-тереторіальна одиниця!

Теперішня влада прийшла не для того, щоб покращити життя українців, не для зміцнення культури і відродження патріотизму, а для знищення всього, що ми маємо: землю, мову , житло, культуру, тощо. Вони не мають ніякої Батьківщини, ніякої совісті, нічого свято, крім бажання, владарювати, знищувати і багатіти.

Наш народ пережив Другу світову війну, під час якої фашисти спалювали українські села разом з місцевими жителями. Те, що робить Партія регіонів,- це гірше ніж фашизм. Краще загинути з вірними патріотами  в боротьбі за захист Батьківщини, ніж терепіти знущання влади, яка морально спалює все живе і рідне.


Олександр Закриничний

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.