Поштовх після Євро-2012?

16 липня 2012, 06:34
Власник сторінки
Real estate developer
0
823
Поштовх після Євро-2012?

Ось і поштовх до розвитку вже прийшов, не забарився....

Тільки лінивий не говорив про те, що після Євро Україна отримає новий поштовх у розвитку, і стадіони будуть переповнені вболівальниками, і інфраструктура стадіонів стане ближчою до людей, на стадіон можливо буде приходити не тільки на футбол, а також і у якості відпочинку і т.д і т.п.
Давайте порівняємо.
Під час Євро:
працюють усі точки продажу фаст-фудів, біля кожного входу-виходу стюарти, на території стадіону острівці продажу сувенірів та футбольної символіки, безліч біотуалетів, достатня кількість урн для сміття, та контейнери сміттєзбірники…
Після Євро:
Перший офіційний матч Динамо – Металург.
першого стюарта побачив після того, як пройшов електронний турнікет, дякувати Богу, ща під час відвідування матчів Євро навчився користуватися електронною системою доступу, йдемо далі, стюарти як вимерли, нікого… і тільки вже при вході на трибуни знайшлися стюарти. Можливо і не потрібно стільки стюартів як було на матчах Євро, але ж ніхто не дивиться за правопорядком, мало того, що на території стадіону безліч людей палять цигарки, так іще і сміття викидають прямо бід ноги, і ніхто ім. не зробить зауваження, а деяку унікуми нашого суспільства умудрялися курити навіть на трибунах….
Можливо це все заради економії коштів, та отримання прибутків стадіону, але те, що трапилося з нами під час купівлі прохолодних напоїв, я ніяк зрозуміти не можу!
Пам’ятаю, як під час відвідування матчів Євро купував 0,5 л кока-коли за 14 грн., хоча перед стадіоном вона коштувала 7 грн, ну, нічого, думаю, Євро, УЄФА, інтуристи…. Нехай наші зароблять трохи грошенят на іноземцях.
А тепер про бізнес по-українськи: ті ж 0,5 л тепер вже пепсі-коли коштують 15 грн, але просто за гривні не купиш, розповідаю методику:
1. Потрібно купити фан-картку стадіону, коштує вона 20 грн, потім покласти на неї кошти, мінімум 20 грн, потім з цієї фан-картки можливо купити собі напій, який обійдеться вам у 40 грн, хоча 5 грн залишаться на картці для майбутніх покупок.
Шукаємо логіку:
на матчі аудиторія що купила квитки від 500 до 6600 грн – напій коштує 14 грн
на матчі аудиторія що купила квитки від 10 до 250 грн – напій коштує 40 грн
Ось так...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: футбол,НСК Олимпийский,Євро 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.