На "2+2" коментують за київське "Динамо"

04 серпня 2012, 10:36
Власник сторінки
журналіст
0
608

Якщо на футбольному полі дві українські команди, то на яких підставах коментатори під час трансляції відверто вболівають за одну з них, навіть не намагаючись приховати своїх симпатій?

Коли в матчі "Кривбас" (Кривий Ріг) - "Динамо" (Київ) за рахунку 0:0 на 86 хвилині відзначився Ярмоленко, коментатори ледь не пообсцикалися від радощів. Який фонтан емоцій! Ну нарешті, мовляв, дотисли, забили такий надважливий м'яч, вигризли заповітний результат.

А от я, дніпропетровець, вболівав за сусідів, тобто "Кривбас". І мені було дуже прикро чути цей лемент захоплення, в якому так і відчувалося "ми їх зробили". Бо, зрештою, це ж не збірна України грала, за яку українці вболівають незалежно від клубних уподобань і де подібне виявлення почуттів є цілком зрозумілим і доречним.

На полі були дві українські команди. То на яких підставах коментатори відверто вболівали лише за одну і навіть не намагалися приховати своїх симпатій? Це дуже некоректно по відношенню до тієї частини телевізійної аудиторії, яка вболівала за "Кривбас". Тим більше таке неприємно було чути криворіжцям (власне, як і дніпропетровцям) в трансляції домашнього для їхньої улюбленої команди матча.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.