Бандюкович - друг мєнта

05 серпня 2012, 12:38
Власник сторінки
журналіст
0
549

Ідіотизм дегенератів у формі не знає меж

Цього тижня до столика у дворі багатоповерхівки за адресою Героїв Сталінграда, 138, що на 12 кварталі Дніпропетровська, викликали міліцію тричі. В ніч з суботи (4 серпня) на неділю (5 серпня) - двічі.

Не знаю, зі скількома класами освіти середньої школи беруть в мусора, але, думаю, не більше як з 6-7-ма. Більше цим мєнтам не даш. Принаймні тим, хто чергує в міськвідділі № 7 та виїжджає на виклики до галасливих кампаній п'яничок, які змінюючи одна одну цілодобово бешкетують за столиком під деревами і вдень, і вніч. З горілкою, пивом і під шансон.

Міліція привчила цю гидоту до того, що вона вже не розходиться сама до приїзду екіпажу. Ця срань добре усвідомила: щоби вона не витворяла за столиком - як би не матюкалася, не риготала, скільки б чого не розпивала, а потім і не обсцикала тут же, не відходячи від каси, їй за це нічого не буде. Ніколи.

Ця п'янь знає: єдине, що зробить міліція, так це ввічливо попросить припинити вечірку і розійтися. І все. Без ніяких там з'ясувань осіб, причин перебування в громадському місці у нетверезому стані та порушення тиші і спокою в нічний час й складання з цього приводу протоколів чи відвозу у райвідділок. А тому й не реагує ні на які зауваження до приїзду екіпажу.

Це вже традиція: галасливи посиденьки мають завершуватися під світлограй міліцейського джипу. Буде машина - розійдуться на деякий час, а ні, то куди ж їм поспішати? Благо і магазинчик з питвом під рукою, який працює цілодобово. Всі умови для безперервного свинства. 

З 4-го на 5-те серпня першого разу міліція приїхала близько опівночі. За столиком сиділа група жінок та чоловіків, судячи по голосах, середнього віку. На цей момент засідання тривало вже близько години. Рясно пересипаючи промову нецензурною лайкою одна з жіночок відкривала всім - не тільки тим, що сиділи за столиком, але й невільним слухачам з числа мешканців сусідніх будинків - свою, матері двох дітей, нещасну долю.

Все це було на фоні гучних звуків відкорковування пляшок і передзвону вже пустої тари. Одначе коли мєнт з ліхтариком підійшов і запитав, що розпивають, йому відповіли: "лімонад", і почуте цілком задовольнило правоохоронця. Він поремствував, що їх постійно суди викликають і попросивши не засиджуватися, поїхав геть.

Ще б пак - жодного тверезого у вишиванці та з національним прапором, лише одні бандюковичі, а значить все спокійно. Якщо за столиком жодного опозиціонера, то що ж від міліції хотіти, яких дій? От якби там був хоча б один, який проти президента-рецидивіста, то відразу б автозак підігнали. А так - суцільна команда підтримки, сам бидлоелекторат головного урки країни. То хіба ж можна застосовувати до таких якісь санкції? Звісно ні.

Ті ж до кого приїжджав, почали жваво обмінюватися думками з приводу факту чергового приїзду. Вони дивувалися, що вони роблять не так, що до них викликали міліцію. "Какого хуя?" і "шо это за пидорасы", які викликають сюди мусорів, - задавалися вони питанням і не находили на нього відповіді. А тому ще більше й гучніше обурювалися.

До такого ступеню, що довелося викликати міліцію знову. Але цього разу в міськвідділі № 7 обломалися. Ще за півгодини, наматюкавшись і нареготавшись до схочу, порушники спокою розійшлися самі. Та раптова тиша тривала недовго. Незабаром поепередню компанію змінила наступна, цього разу вже сугубо чоловіча. І знову - характерний, вже до мозку кісток ненависний звук відкриття пивної пляшки, знову "бу-га-га!!!", "ги-ги-ги!!!", "пиздец", "на хуй", "заебись, блядь", "отъебись, блядь", "ебаны в рот", "пидарасы", "заебали" і так далі, і тому подібне.

Заснути вдалося близько третьої години ночі. А підйом - вже о сьомій. Від того ж самого"бу-га-га!!!". І так - цілий день. До вечора. А потім - продовження. Майже кожного, за невеличким виключенням, дня і ночі теплої пори року. Від пізньої весни до ранньої осені.

Цікаво, на який термн вистачило б в цих умовах співробітників центру громадських зв'язків осбласного управління МВС, яким я регулярно надсилаю кожен новий допис на цю тему? І цей також. А скільки б екіпажів міліції приїхало і щоб сталося з бешкетниками, якби щось подібне бодай одного разу відбулося під вікнами або самих міліцейських начальників, або їхніх родичів? Чи когось з керманичів міста або області.

Є серед тієї п'яні один кадр, в якого напади дебільного сміху відбуваються кожні дві-три хвилини. Цьому придурку постійно весело. Може з нього можна "сироватку щастя" робити? Так виловіть, вивчіть феномен, візьміть проби. Він сміється приблизно як той бравий гусар з "Жорстокого романсу" у виконанні Панкратова-Чорного.

А я вже не знаю, кого більше ненавиджу. Ту бидлопиздоту, що за столиком, чи ту, що в міліцейській формі. Мабуть всіх однаково. Їх разом потрібно підвішувати за одне місце. І нехай висять собі… Дуже добре це виходило у Хижака з відомого фантастичного екшену. От і їх би так. Над тим самим столиком у дворі на деревах. Щоб один у формі був, а поруч - у цивільному з пляшкою.

А ще мені все більше стає до вподоби те, як до поліцейського відділку входять Термінатор у першій частині стрічки і Леон-кілер в однойменному фільмі Люка Бесона. Оце діло. Так і до наших мусарень потрібно. Бо заслужили. Позаяк, це ж та сама дегенеративна погань тільки в погонах, що полює на опозицію, бореться з інакомисленням, придушує демократію, сідає мертвецьки п'яною за кермо, давить перехожих на зебрах, чіпляється до невинуватих, забирає їх до райвідділків, де б'є, ґвалтує, калічить, вбиває.

Останнім часом повідомлень про подібні злочини, скоєні бандоохоронцями, вже стільки з'явилося, що нормальний міністр внутрішніх справ у нормальній країні вже б тричі подав у відставку. Та це не про нашого.

Що ж, значить іде-гряде в Україні ера Запорожців. Бо, вочевидь, іншого виходу немає.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.