Рух за приєднання України до Сполучених Штатів Америки, як 10 окремих штатів

07 серпня 2012, 11:22
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
544

Михайло Притула започатковує Рух за приєднання України до Сполучених Штатів Америки, як 10 окремих штатів.

Наша мета, зазначає координатор Руху — ретельно підготуватись до збору підписів під вимогою проведення Всеукраїнського референдуму за приєднання України до Сполучених Штатів Америки, як 10 окремих штатів. І тоді ми всі разом і одночасно виграємо щасливе майбутнє!

Ми – гігантська сила, яка може з України зробити Америку, якщо докласти трохи зусиль і ретельно виконати вимоги Конституції України, законів України та Конституції США.

Як це зробити? Легітимний і, головне, гарантований шлях простий – ми можемо провести Всеукраїнський Референдум і прийняти всенародне рішення про приєднання до Сполучених Штатів Америки у якості 10 українських штатів. Кожен з нас має виконати невеличку роботу, докласти зусиль і трошки свого часу.

Тим самим ми негайно отримаємо технології, робочі місця, захист капіталів, доступ до біржового капіталу, імплементуємо ті Закони, які нам здадуться розумними.

Нашим українським олігархам вже не буде сенсу ховати свої гроші від недосконалої системи захисту майнових прав України.

І найголовніше – ми будемо обирати Президента США!!!

Може це не найшвидший шлях, але це законний і легітимний шлях, без крові і революцій, який гарантує успіх нашої нації в історичному контексті.

Якщо Green Card – то для кожного українця! Якщо “валити” з цієї держави – то всім разом, разом з всім тим, що дороге нашому зору – небом, землею і садочком вишневим коло хати.

Що робити?

1. Поширювати інформацію про необхідність референдуму про приєднання до США, і про те, що ми можемо жити краще.
2. Пошук людей, які будуть готові збирати підписи і оформляти документи Референдуму, акуратно виконуючи всі вимоги Конституції та Законів України.

За матеріалама сайту Руху http://pravonarodu.org/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.