Кошерна щедрість: Вадим Рабинович готовий платити по 100 000 $ за забитий м'яч

09 серпня 2012, 16:06
Власник сторінки
журналіст
0
375

Рівно стільки власник "Арсеналу" пообіцяв футболістам за кожен гол у ворота суперника в матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи зі словенською "Мурою".

По сто тисяч баксів. Майже стільки складає винагорода українським спортсменам за здобуту олімпійську медаль від українського уряду. За довгі роки виснажливих тренувань, вдосконалення майстерності і важке сходження на спортивні вершини.

 А  Вадим Рабинович готовий викласти стільки за кожен гол всього лише у кваліфікації до Ліги Європи. У такий спосіб олігарх вирішив стимулювати футболістів "Арсеналу" у сьогоднішньому матчі-відповіді зі словенською "Мурою", що відбудеться на полі суперника.

У попередній зустрічі в Києві "каноніри" здобули впевнену перемогу - 3:0. Одначе УЄФА зарахувало "Арсеналу" технічну поразку 0:3 за те, що в складі команді виступав легіонер - Ерік Матуку, який не відбув двоматчеву дискваліфікацію за червону картку, отриману в 2010 році під час виступу за бельгійський "Генк". Він був вилучений з поля в матчі проти португальського "Порту". Відтоді гравець відбув лише одну дискваліфікацію.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.