Відомий український дизайнер Сергій Єрмаков назвав "Pussy Riot" ідіотками

17 серпня 2012, 10:48
Власник сторінки
журналіст
0
724

...Схожими на тих, що смажили в Києві яєшню на вічному вогні. А ще обурився підтримкою російського панк-гурту Мадонною

В той час як вся прогресивна вітчизняна і світова громадськість стає на захист представниць російського "Pussy Riot", вимагаючи звільнення затриманих дівчат, відомий український модельєр Сергій Єрмаков називає представниць панк-гурту за вчинену ними акцію "Богородиця, Путіна прожени!" у храмі Хреста Спасителя ідіотками, схожими на тих, що у нас смажили яєшню на вічному вогні. Дизайнер вважає "панк-молебень" наргуою над почуттями віруючих і зневагою до православ'я.

Попри свої симпатії до Мадонни як ікони стилю Сергій Єрмаков обурений її словами підтримки "Pussy Riot", що пролунали на її нещодавньому концерті в Москві.

Про це Сергій Єрмаков сказав під час інтрев'ю телеведучій і співачці Євгенії Власовій у її програмі "Леді Ленд" на М1.

На підтримку російського панк-гурту також виступив і уславлений Пол МакКартні, висловивши сподівання, що російська влада відпустить заарештованих.


Раніше про свою позицію заявили Стінг, Мобі, "Red Hot Chili Peppers", Бьойрк, Патті Сміт та інші музиканти зі світовою популярністю.

А представниці українського руху "Femen" сьогодні в центрі Києва неподалік Майдану на знак солідарності з "жертвами кремлівсько-попівського" режиму" за допомогою бензопили повалили поклінний Хрест.

Таким актом його учасниці закликали суспільство "нещадно випилювати з мозку трухляві релігійні забобони, які служать опорою диктатури і перешкоджають розвитку демократії і свободи жінок".

Все це, звсіно, зрозуміло та чи не переборщили "femenістки" з Хрестом, встановленим на вшанування пам'яті жертв політичних репресій? Думаю, що так. Вони явно обрали не той символ. До речі, росіянки нічого в храмі не псували. Як на мене, то у випадку з поваленим Хрестом одне мракобісся замінило інше. Акція не на користь "Femen", бо вона далеко за межею добра і зла.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.