протистояння

18 серпня 2012, 14:07
Власник сторінки
маніпулятор словесним пластиліном чорного кольору
0
493

Про Pussy Riot та іншу гниль

У будь-якої дії є протидія, це ми всі знаємо ще з уроків фізики. І той закон зі шкільного підручника легко адаптується і проявляється в будь-якій ситуації.

Pussy Riot. Вирок – два роки. Є люди, котрим подібне здалось занадто м’яким покаранням – завелику вже великий удар вони нанесли по РПЦ, «розпалюючи релігіозну ворожнечу» та загалом поводячись анти-морально, інші ж, навпаки, не вбачають нічого серйозного, рахуючи дії групи за мілке хуліганство, а то й взагалі, лише за виявлення свободи. Згодних майже немає, окрім, мабуть, судді, та й той вже, напевне, шкодує, що взявся руками за подібне, пропахле провокацією діло.

Завжди було дві сторони, у будь-якої події, і завжди будуть. Згодних, як правило, майже немає. Компроміси неприйнятні – такі вже ми всі довбані максималісти. Справи, які вирішуються в судах, тим паче, пов’язані з політикою, чи то мнимо так іменовані, завжди будуть мати свою аудиторію. Двосторонню. Підтримуючу та протестуючу, та в будь-якому разі протестуючу. Кожен вбачає в цьому щось своє – хтось намагання придушити голос народу, хтось глобальний злочин, комусь завжди пофіг, а дехто (як правило з попередньої категорії) стоїть на площах, майданах та перед будівлями адміністрацій з суто меркантильними цілями – за що заплатили, за те й буду рвати горлянку і тримати транспаранти, - і такі люди, найцікавіше, розташовуються по обидва полюси барикад думок. Однак, з відсутністю думок власних.

Справа Тимошенко, Луценко, та ж ситуація з не зарахованим голом нещасної збірної України по футболу, а зараз – ще Пуссі та курви Фемен. У любих, навіть очевидних ідіотів, будуть свої прихильники. У будь-якого ангела, навіть зі справжніми крилами, знайдуться ненависники.

Що би ти не намагався довести, які б не були переконливі твої аргументи, що б про це все не казали інші, ЗАВЖДИ будуть мудаки, яким щось та не сподобається. 

p.s. щодо даної замітки. Що не пиши, як не намагайся вигризти з усього потоку думок, які постійно звалюються на тебе з усіх боків, як помиї з балконів гетто, все одно в тебе не вийде ідеального тексту. Будь-яке, навіть найбільш глибоке, найгуманніше та філософське висловлювання власних міркувань буде обісране підпарканними інтернет-щурами. Знову ж таки – ЗАВЖДИ.

p.s.s. щодо Пуссі – так їм і треба. Взагалі намагався триматись подалі від тих довбаних політичних смітників, але ж. Якщо ви вриваєтесь в місце деякого культу великої маси людей, та оскверняєте їх погляди – будьте готові до помсти (до речі, та сама «помста» прийшла далеко не від православних велетнів РПЦ, і не від їх основного контингенту, багато хто з яких самі просили помилування для тих трьох безмозких жінок, а від власне світських людей, і не лише від влади, як багато хто одразу надумав, а від звичайних істинно слабо та нерозбірливо релігіозних людей, які дивились на все це свинство зі сторони).
Тимошенко. Нічого й говорити. Ціни на газ (хоча ми не особливо на собі й відчуваємо ті п’ять сотень баксів за тисячу кубометрів – я от, наприклад, взагалі ніяк не відчуваю), котрі були прописані в контракті, власне ПІДпасаному Юлією Володимирівною, є істинним злочином проти країни, а не політичним тиском. З іншого боку в голову одразу ж приходить інший злочин. Теж національного масштабу. Мовний закон – або «Про регіональні мови та мови меншин». Підписаний абияк, та ще й виконується однобоко, лише в сторону російської мови (
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1384995-v-izmaile-bolgaram-otkazali-v-prave-na-priznanie-ih-yazyka-regionalnym-naravne-s-russkim). Нічого тут й говорити не хочу. Більше. Думаю, з цього приводу й так вже досить багато сказано, до того ж, прихильники закону навряд чи зможуть прочитати мою критику з доволі зрозумілих причин. Сподіваюсь, зрозумілих.
Луценко. Ну, тут взагалі нічого не можу сказати, так як зовсім не знайомий з подробицями слідства, як і більшість людей взагалі. Єдине – поважаю Луценка за його поведінку за решіткою. Будучи людиною, безсумнівно, знайомою з тюрмами та охороною правопорядку (як слова ці сприймати, теж думайте самі), він тримається, та, на відміну від ЮВ читає книжки, різним чином культурно збагачується по мірі можливостей, а не викликає лікарів, «отримує побої» та негодує з приводу незручного масажного столику.
 ФЕМЕН. Взагалі дури та загалом тупі курви. Незрозуміло що доводячи, творять усілякі дурниці (або, без купюр – ху*ню), та аргументують свої дії такими ж дурницями (ху*нею). Показуючи «сіські» доводять своє рівноправ’я, а скидаючи кубок Євро заявляють про неправильний імідж країни. Довбонуті курви, яких потрібно якнайскоріш ліквідувати. Пересаджати або ж відправити на примусове лікування. 

Просто політиканство стало популярним.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Луценко,суд,Femen,Pussy Riot,політика,Протистояння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.