Продовжуємо справу борців за волю України

22 серпня 2012, 15:03
Власник сторінки
Communication group
0
259

Об`єднання «Наша Україна», Українська народна партія і Конгрес Українських Націоналістів йде на вибори-2012 не як черговий проект закордонних промоутерів, створений переважно під певного лідера...

Об`єднання «Наша Україна», Українська народна партія і Конгрес Українських Націоналістів йде на вибори-2012 не як черговий проект закордонних промоутерів, створений переважно під певного лідера, а як справді українське утворення, в основі якого - національна ідея, творена багатьма поколіннями українських патріотів.

Саме цю тезу подано вже в перших рядках  нашої спільної передвиборної програми. Національно-патріотичні сили, що об`єднались, продовжують діяльність борців за волю України, шістдесятників, Народної Ради у Верховній Раді І скликання, Майдану Свободи 2004 року.

Ми пропонуємо виборцям не пишномовні обіцянки, які, як правило, забуваються відразу з отриманням депутатського мандата, а реальні цінності, цілком здійсненні задуми і справи, серед яких – цілісна нація, єдина державна мова, правова держава, розвинене громадянське суспільство, європейський вибір, євроатлантична безпека, єдина українська помісна церква, підтримка на законодавчому рівні розвитку українського національного продукту, українських кіно, театру, музики. Ключовим моментом нашої програми є те, що духовний злет українського народу має здійснюватися на національних традиціях, звичаях, культурі.

Слід зазначити, що ми не демонструємо свої передвиборні постулати як догму, яку втілює у життя групка людей, яка зуміє здобути владу. Ні. Патріотичні сили, що об`єдналися проти будь-якої узурпації влади і застосують механізми, які унеможливлять це зробити. Ми – за народовладдя, за передачу значної частини функцій для самореалізації безпосередньо громадянам та громадським організаціям самоврядування.

Народні обранці від «Нашої України», Української народної партії та Конгресу Українських Націоналістів систематично сприятимуть створенню інститутів громадянського суспільства та посиленню їхньої ролі в політичному житті України. Це означає, що розбудовуватиме правову українську державу, дбатиме про її процвітання й добробут, поступ до цивілізованої Європи та світового співтовариства сам український народ, який віками боровся за свою незалежність, національне самовизначення, рідну мову. На жаль, нині в Україні є реальна загроза втрати цих цінностей, що утверджувались протягом віків у нелегкому протистоянні. 

Тож три політичні партії уперше об`єднались за патріотичною ознакою, щоб не допустити цього. А допоможе нам подолати нелегкий шлях до благородної мети наш політичний досвід при формуванні команд. Ми набували його в нелегкій політичній боротьбі, часом шляхом помилок і поразок, тоді як інші учасники виборів тільки-но набувають його, повторюють помилки, з яких ми вже винесли уроки.

Насамперед ми вже пройшли співаків, спортсменів та бізнесменів у партійних списках і переконалися в тому, що ці занадто широкі об`єднання, що мали місце в українському парламенті, були недієздатними. В законотворчому процесі брали участь лише одиниці фахівців чи досвідчених політиків, інші ж виконували роль баласту, слухняних бездумних натискувачів кнопок (кнопкодавів).

Отже, перш ніж кинути у виборчу скриньку бюлетень, слід добре подумати, аби не помилитися. Адже наслідки нашого вибору позначаться як на економічному становищі країни, так і на добробуті її громадян, тих же вчителів, лікарів, фермерів, українських господарників, кожної людини чесної праці, повагу та суспільний авторитет яких зобов`язуються повернути наші політичні сили, що йдуть на вибори, об`єднавшись за патріотичною ознакою. 

Володимир Манько

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.