Янукович.RU

23 серпня 2012, 08:42
Власник сторінки
журналіст
0
366

Відкриваючи монумент Незалежності в Харкові, Янукович виступив російською мовою. Він мотивував це тим, що звертається до людей тією мовою, якою говорять на данній території.

Але ж при цьому Віктор Федорович, на жаль, не перестає бути президентом, тобто найвищим за статусом посадовцем держави. А єдина державна мова в Україні, поки що, Слава Богу, українська. А значить і звертатися гарант має виключно державною, в якій би області країни не перебував.

Навіть запровадження російської як регіональної не позбавляє чиновників обов'язку спілкуватися українською. Так що "відмазка" Януковича щодо вибору російської під час оголошення спічу - не аргумент.

Якщо слідувати його логіці (наскільки взагалі про це можна говорити у випадку з "двічі несудимим") - "Я завжди говорю мовою тих людей, які там живуть" -  то в США чи Великій Британії Янукович має виступати англійською, У Німеччині - німецькою, у Франції - французькою, в Іспанії - іспанською і так даліі. Бо ж на цих мовах говорять в тих краях. Та чи під силу це буде такому безнадійному "бао-бабу"?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.