Опитування на предмет ставлення до Незалежності - антидержавні провокації

27 серпня 2012, 15:22
Власник сторінки
журналіст
0
321

Потрібно покласти край цій ганебній практиці.

Такі опитування - суто малоросійське явище. Я, приміром, ніколи не чув, щоби хтось проводив дослідження на предмет ставлення громадян до Незалежності у Франції, Німеччині, США чи будь-якій іншій державі світу. Сама постановка питання принижує національну гідність, робить Україну неповноцінною, провокує сумніви в найголовнішому здобутку українців як нації - державній самостійності.

Це все одно як запитувати в когось, чи до вподоби їм рідна мати або тато і чи не бажали б вони поміняти своїх батьків. Так само у вищому ступені аморальні й недоречні опитування щодо схвалення чи ні існування незалежної України. Якщо трапляються дегенерати, яким не до вподоби сам факт наявності на міжнародній мапі української держави, то це їхня особиста проблема і клініка, яка вимагає відповідного ставлення.

Петро Симоненко, який відкрито виступає за референдум щодо зміни національних символів України, явно претендує на статус державного злочинця. То навіщо ж уподібнюватися цьому виродку? Українське життя переповнене масою актуальних проблем, які потребують серйозних соціологічних замірів. Одначе штучно виносити на порядок денний більш ніж провокаційні й некоректні запитання з явним антиукраїнським душком - негідна справа для поважних соціологів.

Подібному прояву хохляцтва не має бути місця в житті сучасної України. Давно час позбутися такої малоросійської звички.       
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.