Організатора проплачених мітингів Руслана Багмута викинули з 16-го поверху

30 серпня 2012, 06:06
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
1330

Організатора проплачених мітингів Руслана Багмута викинули з 16-го поверху

Продаватися політиканам стає небезпечно. Так, 28 серпня, в Києві був убитий відомий організатор проплачених мітингів Руслан Багмут – його скинули з 16 поверху.

Однозначно говорити про причини вбивства на даний момент неможливо. Чимало дешевих політичних проституток, котрі приймали участь у організованих ним мітингах, скаржилися, що Багмут не виплачує грошей за «роботу».

З іншого боку, Руслан звинувачував своїх замовників. Одним з таких замовників був регіонал Олег Калашніков. Про це сказав сам Багмут в коментарі телеканалу «Інтер». «Я хотів розповісти, що Партія регіонів кидає людей на гроші. Два дні тому нам заказав мітинг депутат від Партії регіонів Олег Калашніков. Сказав, що потрібно прийти під суд, тому що буде суд над Юлією Тимошенко. І потрібно прийти. Група підтримки від Партії регіонів. Пообіцяв 100 грн. за день. Ми зібрали велику кількість людей. Тільки від мене було 280. Всіх було приблизно 2 тисячі людей. Ми простояли весь день. Грошей нікому не заплатили» – сказав він тоді.

Цікаво, чи зі смерті Руслана зроблять урок інші «заробітчани». Загинути за Бога і Вітчизну – це благородно. Загинути за тридцять срібняків – безглуздо. Чи не краще з Вірою та Любов’ю у серці служити справі Національної Революції, ніж, поклоняючись Мамоні, бути інструментом одноразового використання у руках привладних бандитів?

banderivets.org.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.