"Шахтар" - "Динамо". Політичний прогноз на футбольний матч

02 вересня 2012, 08:41
Власник сторінки
журналіст
0
636

Сьогодні в Донецьку відбудеться центральний матч 8-го туру Прем'єр-Ліги.

В українському футболі матчі між цими командами - більше ніж спортивне протистояння. Провідні клуби представляють поротидіючі олігархічні клани. Підсилює градус і політичний фактор. Двобій на смарагдовому майданчику виступає такою собі кульмінацією жорсткого суперництва.

Враховуючи наявний досвід подібних зустрічей, можна прогнозувати, що кінцевий результат напряму залежатиме від зовнішніх факторів впливу, які проявлятимуться в ступені лояльності суддівства до господарів.

Приміром, мені "чомусь" не віриться, що кияни гратимуть у повному складі всі 90 хвилин. Є відчуття того, що гості можуть залишитися в меншості вже у першому таймі. Навряд чи їм уникнути і пенальті у свої ворота й натомість - дочекатися одинадцятиметрового у ворота суперників.

Також є тривога і  сумніви з приводу адекватної фіксації положень поза грою.

У протистоянні рівних за класом команд, якими є "Шахтар" і "Динамо", ці обставини можуть стати вирішальним фактором, який і визначить фінальний рахунок поєдинку. Отже перемога гостей виглядає практично неможливою - це на межі фантастики, а нічия - малоймовірною, хоча і не такою вже нереальною, якщо її дуже захотіти й належним чином поборотися.             
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.