"Братки"-репери співають на М1 "за" Януковича

03 вересня 2012, 16:20
Власник сторінки
журналіст
0
643

Це відбувається у кліпі Нікіта Вішнєв feat "Братка" (в останньому слові наголос на першому "а").

Примітивний сюжет кліпу складається з того, що компанія молодиків придуркувато-бандитського вигляду сидить за столом, грає в карти, курить, бухає, роздивляється і прикладає до своїх облич фотографії з фізіономіями відомих публічних персон, серед яких маячать Кіркоров, Пугачова та низка інших... З'являється в кадрі і фотопортрет Януковича. Один з учасників посиденьок уважно роздивляється "двічі несудимого", а потім... ніжно цілує Віктора Федоровича.

Все це дійство триває на фоні дебілкуватого, як на мене, речитативу, відшукати смисл в якому дуже важко, якщо не сказати неможливо. Може підказка ховається в приспіві: "...Эх, когда наступит брАтка - времена, где все в порядке?". Виходить, що кліп про "братву", яка пов'язує настання очікуваних нею часів з президентством Януковича. Причому це не "веселі яйця", тут і натяку немає ні на яку іронію чи, тим більше, сатиру. Все максимально просто, якщо не сказати тупо.

Цікаво, а чи дозволили б відео до показу, якби замість Віктора Федоровича, там була б фотографія когось з опозиційних лідерів, приміром Юлії Тимошенко чи Юрія Луценка? А якби кліп якимсь дивом і проскочив в ефір, то чи не був би різко знятий як такий, що порушує законодавство?





 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.