Україну врятує Майдан. Це єдиний дієвий засіб проти режиму внутрішньої окупації

06 вересня 2012, 09:46
Власник сторінки
журналіст
0
335

Це те, чого найбільше боїться Янукович - прямої і рішучої форми демократії, організованого масового виступу українців. Цей страх в нього на генетичному рівні. Так природа президента-рецидивіста.

Ця бандитська влада не була б такою бандитською, якби можна було розраховувати на те, що вона здатна піти просто так, тихо і спокійно в результаті виборів. Та й хіба залишились такі наївні в країні, які на це сподіваються?

Мало того, що бандюковичі роблять все можливе і неможливе для того, аби гарантувати собі більшість в майбутньому парламенті, так ще й пргануть максимально убезпечити себе від очікуваного ними народного протесту проти фальсифікацій волевиявлення. Нещодавно стало відомо про закупівлю міліцією, яка перебрала на себе функції НКВД, великої партії спеціальних технічних засобів й обладнання:  "воронків", автозаків, водометів, загороджувальних турнікетів тощо.

Так от судячи зі всього, майбутній сценарій силового поствиборчого протистояння вже визначений. Янушеску до нього готовий. А значить маємо бути готові і ми. Кожен має замислитися над цим вже зараз. Визначитися і почати налаштовуватися, аналізуючи різні варіанти розвитку подій як для себе особисто, так і для своєї сім'ї, родини. Слід спробувати заздалегідь замислитися над ризиками, продумати варіанти захисної реакції, моделі поведінки в психологічно стресовій, екстремальній ситуації. Підготувати індивідуальну тактику дій.

Звісно, всього не передбачиш, але принаймні можна уявити основні сценарії. І з вірою у краще, бути готовим  до найгіршого.

Проффесор-рецидивіст знає: або він "почує кожного" через коліно, або його. Якщо він, то Україну очікує нова хвиля репресій. Тюрми будуть переповнені політичними ув'язненими - як лідерами думки, так і пересічними, незнаними загалу активістами. Всіма, хто відважився на публічний протест. Реакція світової демократичної спільноти для Янучета - абсолютне ніщо. Віктор Федорич достатньо в цьому переконав протягом свого правління. В країні і надалі торжествуватимуть войовнича українофобія і звіряча бандократія.

Єдиний порятунок країни - це успіх Майдану-2012. Лише уявіть собі, як буде вдячна Україна за припинення цих тортур, яким її піддають останні 2,5 роки. З яким полегшенням зітхнемо і ми, бо відчуємо себе перможцями, воїнами-визволителями, Людьми, які попри все відстояли Свободу.

Без цієї перемоги країна не матиме свого Майбутнього. Не буде його і в нас. Ми будемо приречені залишатися безправним бидлом, що гниє у злиднях. Це єдина роль, в якій нас бачить нинішня аниукраїнська влада. Режиму внутрішної окупації має бути покладено край. А це по силах лише Майдану.  В теперішніх умовах - це єдиний але дуже дієвий засіб проти кримінальної тиранії, що панує в країні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.