Мер Куліченко не вірить жодному кандидату від ПР, окрім свого зама Крупського

23 вересня 2012, 10:35
Власник сторінки
журналіст
0
304

"Я верю Крупскому!" - таке гасло мають білборди з портретом дніпропетровського мера Івана Куліченка, який агітує за свого першого заступника Анатолія Крупського як кандидата в народні депутати.

Кандидатів по місту від ПР багато, але Куліченко вірить лише одному з них, про що заявляє зі своїх білбордів, які через судові суперечки з приводу законності такої агітації, здобули резонанс не лише в Дніпропетровську, а й в цілій Україні .

Отже мимоволі виникає думка, що іншим міським кандидатам від ПР Куліченко не вірить, вважаючи їх безвідповідальними брехунами, які не заслуговують на його, міського голови, а значить й всіх городян, довіру. То може такі білборди слід сприймати завуальованим, але від того не менш сміливим, протестом незмінного мера-"регіонала" проти негідників, які заполонили його партію?

До речі, теж саме можна сказати і про митрополіта Дніпропетровського і Павлоградського Іринея (УПЦ МП). Той також в рекламних роликах каже, що вірить Крупському. Більше ні про кого не згадує.

А разом з ним і губернатор Вілкул. "Соціальні угоди" про виконання обіцянок уклав зі всіма, кожному руку потискує, як видно з інших зразків наочної агітації, але єдиним кандидатом, про довіру якому говорить керманич області, є лише Крупський. Отже "біло-блакитний" голова ОДА, як можна зрозуміти, теж дає суспільству відповідний сигнал: більше  з "біло-блакитної" команди кандидатів довіряти нікому, всі інші, з ким бим він не ручкався - чмо і фуфло.
(Источник фото: Украинская правда)
(Источник фото: Украинская правда)
(Источник фото: Украинская правда)
 (Источник фото: Украинская правда)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.