Перезавантаження виборчої компанії і політична реклама.

26 вересня 2012, 14:01
Власник сторінки
0
387
Перезавантаження виборчої компанії і політична реклама.

Виборча компанія проходить в форматі дурак - сам дурак. А могла б проходити в форматі дискусії.

Два тижні назад написав про формат проведення виборчої компанії.

Виборча компанія проходить в форматі дурак - сам дурак. А могла б проходити в форматі дискусії, як зробили регіонали по темі села. Батьківщина створила ролик де бандити руйнують хату і відбирають землю. Регіонали їм відповіли роликом де влада розповідає, що підняла мінімальну оплату за паї і обіцяє ще підняти. Такі ролики на селі сприймають значно краще ніж страшилки про жахи, які відбувались при попередниках. Чому б не рухатись й далі в цьому напрямку, чому б не створити схожі відповіді на інші ролики. На ролик про корупцію і інші теми. Корупція була і при попередниках, коли її рівень був вищим і хто з нею боровся ефективніше це може бути темою для дискусії. Можуть розповісти що зроблено в цьому напрямку і що планують зробити.

 Піднімати проблеми села потрібна річ. Тема з паями в відповідь на ролик Батьківщини вдалий хід, але зроблено людьми, які не знають села. В силу різних обставин,так склалось, що зерно в селі цінується більше ніж гроші. Це мабуть закладено на підсвідомому рівні, з покон віків силяни жили з того що вирощували на землі. Про ставлення до землі і зерна багато писали класики, а Довженко навіть знімав кіно.

Як і раніше більшість селян самі себе забезпечують продуктами, а з зерна інколи мелють муку і печуть хліб. Зерном годують курей, свиней і отримують яйця і м'ясо. Овочі і фрукти теж вирощують самі. А могли займатись переробкою мяса і молока, як це ролять на заході в мініцехах виробляючи якісну продукцію, щоб не продавати собі в збиток.

Ось про що потрібно було б знімати свою політичну рекламу. Якби показали, як селяни зерном отримують плату за оренду земельних паїв мали б значно кращий ефект. А в політичній рекламі мали б бути приблизно такі кадри. Це розуміють підприємці і використовують в рекламі продуктів, які хоча б якось можна повязати зерном.               

 Фото 1

 Фото 2

Більшість наших політиків не знають, або не хочуть знати проблем, як села так і міста. Але якщо їм допомогти спуститись на землю все стає на свої місця. Згадують і про фермерів і про підприємців. Можуть, якщо захочуть. А от з закордонними політтехнологами і консультантами взагалі біда. До їх думки варто прислухатись в зовнішній політиці і в економіці, якщо це нам підходить. Допомагаючи комусь виграти вибори вони не вирішують, а дуже часто створюють великі проблеми для всієї країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.