Дарничани підтримали ідею створення оргкомітету захисту екології району.

07 жовтня 2012, 11:43
Власник сторінки
0
401

ВІДТЕПЕР В ДАРНИЦІ Є КОМУ ЗАХИЩАТИ ЕКОЛОГІЮ РАЙОНУ


В суботу, 06 жовтня 2012 року в рамках акції «Чисте повітря Дарниці» , котра пройшла в парку імені воїнів – інтернаціоналістів організаторами було прийняте рішення про створення оргкомітету захисту екології Дарницького району під назвою «Чисте повітря», серед засновників якого - активісти Всеукраїнського комітету «Наступ». Рішення про заснування оргкомітету підтримало близько 4 000 дарничан. Нагадаємо, основним завданням оргкомітету є захист жителів Дарниці від шкідливих викидів місцевого сміттєспалювального заводу «Енергія».

Представники оргкомітету вимагатимуть від місцевих чиновників винести завод «Енергія» за межі Києва у нежитлову зону. Друге пріоритетне завдання стосуватиметься питання реконструкції Бортничанської станції аерації. Робота оргкомітету також буде зосереджена на проблемі захисту мешканців Дарницького району від свавілля тутешніх чиновників.

Одним із координаторів оргкомітету є депутат Київради Баленко Ігор.

Представники комітету, серед яких голова ВК «Наступ» Р. Секела мають намір припинити розкрадання коштів, виділених на реконструкцію заводу.

Секела зокрема зазначив « Ми хочемо скерувати ці кошти на проведення ґрунтовного ремонту станції з тим, щоб відновити право мешканців Дарниці дихати чистим повітрям». 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.