Cоціологічна проституція

10 жовтня 2012, 20:13
Власник сторінки
0
280
Cоціологічна проституція

За два тижні до виборів заяви більшість кандидатів про лідерство викликають сміх. Тим паче коли кожен б`є себе в груди і посилається на соцопитування якоїсь тмутараканської контори. Хлопці, ну смішно

Чесно не хотів нічого писати ні про вибори, ні про політику. Але настав той випадок, коли політика зацікавилась мною. Точніше моєю поштовою скринькою. Туди невипадково потрапила агітаційна газета Віталія Грицака. Вже не вперше.

 

Потішив матеріал про захист Радіозаводу. Мовляв захистити радіозавод прийшли тисячі рівнян. Дивлюсь тут же фото і душа радується. Там же одні студенти віком до 20 років. Оце так суспільна свідомість. Я ж то дурень скільки років працюю в сфері комунікації і думаю, що молодь вже й не знає що воно таке за пустка під назвою радіозавод. А ні, ляпас мені дрімучом. Ви уявляєте просто так пришли постояти, плакати потримати. Не за 50 гривень, а за ідею…Ну і тупий був… А ще обличчя такі серйозні. Мабуть не про пиво думають, а про сонячні батареї. Словом, в мене Шок!

 

Дивлюсь нижче. А там "Єдиний народний лідер" …. "Ми перемогли". В матеріал про соцопитування служби "Честь і справедливість". Виявляється у Грицака – 43 відсотки голосів. Плач, Хомко, зі своїми 12, ридай Осуховський – 18%, пий корвалол Матчук…

… А я думав, що лунатизмом не страждаю і по ночах не курю наркотичні речовини. Після прочитання газети почав сумніватись.

 Що цікавіше, сьогодні ж читав інформацію про беззаперечне лідерство Юрія Вознюка, яке йому напророчила волинська соціологічна служба. Боже, як я помилявся. Тепер вони мені розкрили очі.

 

А тепер серйозно. Мене та багатьох рівнян "терзают смутные сомнения" в легітимності таких досліджень. Що, наприклад, заважає їх просто взяти з голови? Хто кинеться їх перевіряти? Коли таким навіть в столиці грішать.

 

Без сумніву, чесну соціологію для внутрішніх потреб замовляють усі штаби. Але явні лідери по всіх округах її не оприлюднюють… Може бояться зурочити?  Що ж змушує оприлюднювати інших. Не хочеться думати, що бажання ввести виборців в оману. А можливо такі результати – це тренінг для власного я? Шкода тільки, що після результатів  виборів самооцінка кандидатів зазнає непоправної шкоди…

Хлопці, давайте може без гучних заяв.. Ну їй Богу..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.