- Згоден, відповідно до вимог чинного законодавства, - Д.А.Саламатін

13 жовтня 2012, 19:14
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
792
- Згоден, відповідно до вимог чинного законодавства, - Д.А.Саламатін

15.10.2012 о 07:30 ранку за адресою Київ, проспект Повітрофлотський, 6 відбудеться пікетування Міністерства оборони України родинами військових та ветеранів ЗСУ з гуртожитку №11 КНУ ім.Т. Шевченка.

15.10.2012 о 07:30 ранку за адресою Київ, проспект Повітрофлотський, 6 відбудеться пікетування Міністерства оборони України родинами військових та ветеранів ЗСУ з гуртожитку №11 КНУ ім.Т. Шевченка (Київ, Ломоносова,45 в соцмережах – «Военбомжи Украины»).

На останню доповідь від  свого заступника Д.Л.Пляцука щодо питання відселення військових з гуртожитку №11, п'ятого жовтня Дмитро Альбертович дав свою згоду

Але відповідно до вимог законодавства якої держави Міністр оборони погодився: 

  • на залишення родин ветеранів ЗСУ в студентському гуртожитку №11 КНУ ім.Т Шевченка поза усіма законами України? 
  • на довічний «контроль» питання відселення сімей військових та ветеранів без будь-яких конкретних заходів? 
  • на проживання родин ветеранів ЗСУ по комерційним цінам? 
  • на борги, понад 40-50 тисяч!!! гривень з кожної родини, нараховані Університетом? 
  • на додаткове заселення 6-ти родин військових з гуртожитку Університету до інших 28-ми родин військових, в 26 квартир переобладнаної будівлі №89/135 по вул. Медова, 3 у Києві? (математична довідка: 28+6=34). 
В законодавстві України не передбачені знущання, брехня та спаплюження принципів справедливості та елементарних прав людини на гідне життя.
Адже третього жовтня Президент України - Верховний Головнокомандувач ЗСУ у виступі під час  комплексу навчань "Перспектива-2012" сказав (див.з 4хв.5сек.): 

"В одночас слід також дбати про військових пенсіонерів та їх родини... Заслуги ветеранів Збройних Сил неоціненні! Приклад їх життя, закладені ними військові традиції є основою патріотичного виховання нинішнього молодого покоління - захисника Вітчизни. Вірю вам! Вірю вашій гідності та честі! Пишаюся вами!"  
І ці слова чув Міністр оборони саме України а не якоїсь іншої держави. 
Тому військовослужбовці та ветерани ЗСУ прийдуть за місцем прописки 8-ми тисяч безквартирних військовослужбовців Київського гарнізону (м.Київ, проспект Повітрофлотський, 6) вимагати відповіді на ці питання, а також виконання дійсного чинного законодавства держави Україна, яке, щодо ветеранів Збройних Сил України, вимагає першочергове, але не пізніше одного року після звільнення з військової служби забезпечення житлом (п.7 Ст 6. ЗУ «Про статус ветеранів військової служби»), а тих, хто звільнився по реформуванню – впродовж 3-х років. 


На пікетування запрошуються усі безквартирні офіцери ЗСУ та представники засобів масової інформації. 

Ніякі брехливі непідписані «Меморандуми» та порожні обіцянки не завадять «Воєнбомжам України» вимагати від керівництва Міноборони виконання чинного законодавства України.

З повагою, 

Оргкомітет ініціативної групи по захисту прав військовослужбовців та ветеранів ЗСУ на адекватне житло (Київ, вул.Ломоносова, 45)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Недвижимость,митинг,президент,Минобороны,долги,пикет,армия,МОУ,военные,офицеры,договор,общежитие,Саламатин,прописка,Ломоносова 45,военбомжи,Военбомжи Украины,армія,Пляцук,Губерский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.