"Гівномети" на повну!

16 жовтня 2012, 10:31
Власник сторінки
0
197

Цьогорічна виборча кампанія вже претендує на звання найбруднішої за всі роки Незалежності. Причому всі методи чорного піару використовують більшість учасників виборчого процесу. Як опозиція, так і вла

Як я вже писав в попередньому повідомленні,  головною ідеологією виборів на нашій країні стає обман виборців. Коли власні меркантильні інтереси кандидати прикривають пупуліськими гаслами та обіцянками.  По суті змагання кандидатів  - це заочні дебати, які відбуваються за певними правилами. Проте  у українських реаліях правила стали лише певними умовностями, які не так важко переступити.

Для результату всі засоби хороші. Тим паче коли для переконання електорату власних білих добрих справ кандидата, явно не вистачає. А майстерності та вміння для вправної критики опонентів не вистачає. Тоді можна порушити два головні правила дебатів перейти на особистості та вдатися до відвертої брехні. Точніше кажучи, увімкнути гімномети на повну.

За останні кілька  місяців ми бачили вже не раз провокації бійок, заломування пальців, показування голих задів, дарування гарбузів. Успішно літають округами бруднющі листівки про кастрацію, угоду з дияволом, згадування померлих родичів кандидатів. Та ще цілим вагоном звинувачень і цистернами бруду..  


Користуються таким прийомами як владні так і опозиційні кандидати. Повально! І всіх така гра поза fair play влаштовує. Браво! Ми таки спустились до рівня пісочниці, де дітки обкидають одне одного піском. От тільки маємо не пісок а вигрібну яму, в яку кандидати закопуються дедалі глибше.

А ми дивмиось і нюхаємо! Всі же все влаштовує?...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.