Кличко - сам собі чемпіон і тренер

24 жовтня 2012, 09:13
Власник сторінки
0
248

В останні дні виборів захотілось позитиву. Тому поділюся з вами новинами підготовки Володимира Кличка до бою з Маріушем Вахом. Може й вам не цікаво, але все ж…

Знаєте за що люблю молодшого Кличка? Так це за його простоту. Ну хто ще з зірок примудряється в різних частинах світу фотографувати себе телефоном і постити фото на фейсбук?

 

А тепер про серйозне зараз володимир готується до свого настпуного поєдинку. Бій Володимир Кличко - Маріуш Вах відбудеться 10 листопада в німецькому Гамбурзі. Але готується він вперше за останні роки без свого тренера Емануеля Стюарта, якийпроходить курс лікування раку.  Звичайно з Володимиром працюють асистенти відомого тренера, але це всеодно ризик.  для менш досвітченого бійця відстуність тренера могла б гикнутись на під час матчу. А Володимир за роки в спорті набрався чимало досвіду тому і без тренера змоєе якісно підготуватися до бою.

А тепер декілька молментів з підготовки. Просто для підняття настрою:

 

Його хочуть всі... сфотографувати :))

Це не вільна боротьба, це розминка :)

Іноді дають поїсти.

Навіть торт. Святкування дня народження спаринг-партнера.

 

Всі фото: http://www.facebook.com/VitaliWladimirKlitschko

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.