Прокидайся - завтра вибори

27 жовтня 2012, 15:46
Власник сторінки
Студентка Інституту Журналістики КНУ ім. Т. Шевченка Музикант
0
349
Прокидайся - завтра вибори

Я дівчинка. Мені ще немає 18. Граю на гітарі. Співаю. Але усе це не означає, що мене не цікавить доля Україна. Що мене не цікавлять вибори.

На жаль, сьогодні багато хто відмазується від запитання: «Що ти думаєш про вибори?» простою відповіддю: «Вибачте, у мене інші інтереси». Що ж, цікався чим хочеш. Збирай марки, грай у футбол, дивися як росте каміння, але не забувай: тобі жити у цій державі. Саме тобі потім, у років 40, закидати лайливі образи владі, посилати їх під сорок три чорти. Тож чому не почати обурюватися вже сьогодні? Звісно, вибрати правильне з першого разу неможливо, але потрібно тренуватися. Як у будь-якій грі – тренуватися. Починати зараз, щоб потім розуміти, які карти у суперників, відчувати блеф, щоб вигравати.

         Україно, випий кави, прийми холодний душ, з’їж яблуко (воно, до речі, допомагає навіть краще ніж кава) – пробудися врешті-решт! Чому люди не хочуть іти на вибори? Не хочуть обирати? Бояться фальсифікацій? Не вірять у зміни чи просто лінуються? А може усе разом? «Головна проблема – немає за кого», - скажете ви, але краще проголосувати проти всіх, ніж не піти. Якщо сумніваєтесь у кандидатах – подивіться передачі, що  можуть вам допомогти. Прекрасним прикладом є ефіри молодого проекту Campus 3.0. Це ніким не прописані дебати між студентами та політиками. У цього проекту є душа, він зроблений з метою показати політиків такими, якими вони є. Без фальшу і прописаних сценаріїв.

         Людино, прокинься! Роби вибір. Чого спиш? Класно лежати у теплому ліжку безголосся, накритим ковдрами ілюзій? Знаєш, коли надворі літо – ковдри зайві, і більше хочеться бути надворі, аніж ніжитися на прихованих ножах. Так, здається, в Україні зараз політична і соціальна зима. Та від кожного теплого подиху температура повітря підіймається, і великий палець підіймається вгору( якщо хочете – підійміть третій), і ти підіймись! Випрями спину, розправ плечі, з’єднай мозок однією прямою зі своїми сідницями. Сідниці – бо постійно сидять. Зроби з них щось рухливіше, ніж м’яка подушка. Щось, що підійметься зі стільця-дивана-ліжка і  тебе усього підіймає. Обирай сьогодні, обирай завтра, обирай навіть післязавтра. Найлегший шлях – плисти деревинкою вниз по річці. Так і до урвища недалеко. Річка хоча б рухається, а озеро-чи_навіть_океан, стоїть на місці. Не дай собі можливість впасти у озеро-чи_навіть_океан протухлих мрій. Дій!

 

 

Знаєш, фальсифікували, фальсифікували та не висфальсикували;)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.