Революція, що не вміє захищаться

30 жовтня 2012, 05:12
Власник сторінки
громадянин
0
258

Де гонорові генерали і полковники від опозиції?

   Чому з округів, де перемога за владними кадидатами, дані поступили швидко? Бо їх не треба було коректувати. Зате на тих дільницях і округах, де виграє опозиція, творяться дива. Пропадають голови і члени комісій. Комісії кидають все і беруть відгул. На дільницях б*ють і видаляють спостерігачів.
Для чого це робиться? Ясно - для "коректування" результату на користь володаря адмінресурсу - ПР. Украсти голоси опозиції і віддати владі.
Просто дивно, але ЦВК повністю відсторонилась від керівництва і контролю виборчого процесу. На місцях немає представників ЦВК, уповноважених розрульювать спірні питання - а такі були навіть у 2004-му.
З дозволу сказать "правоохоронці" і "суди" самоусунулись від регулювання і утримання в законному руслі виборчого процесу. Навпаки, вовсю кришують безчинства провладних кандидатів і провладних вибірчкомів.
Причина ясна: шахрайськи сформовані на 90% з "регіональних" представників вибірчкоми тиском, залякуванням і підкупом націлені за всяку ціну вивести "перемогу" провладних кандидатів. Дивує інше - зовсім беззуба реакція на це "полум*яних вождів" опозиції. За винятком тільки ув*язненої Тимошенко. Яка з в*язниці на весь голос заявила про тотальну фальсифікацію результатів.
А де гнівна реакція панів Яценюка, Турчинова, Гриценка, Гримчака ,Москаля і багатьох інших? Чи оскільки вони вже при мандатах, то і сваритись лишній раз з Януковичем не варто?
Де "пожежні команди" опозиції, які б оперативно підтягувались у місця явних махінацій і хапали злочинців за руки? У вас же депутатський статус! Помниться, у 2004-му такими діями керував Червоненко. І найвідоміша його операція - це розблокування 5-го каналу, коли на нього спробували напасти біло-голубі. Чому ніхто сьогодні не поворухнув пальцем організувати щось подібне? 
Чи ж тільки ті раби, що голосували за своїх гнобителів? Чи і наші обранці у полоні рабського менталітету?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.