Бандитам у погонах - тюрми!

05 листопада 2012, 18:08
Власник сторінки
журналіст
0
447

Вони мають відповісти за придушення демократії в країні та свій бандитизм. "Беркут" - розпустити! Його командирів - під суд, бійців - з органів!

Спецпідрозділ "Беркут" має бути розпущений як інструмент державного терору проти мирних громадян України. За регулярну участь в ганебних актах з придушення демократії в країні - перешкоджанні в проведенні мирних зібрань та їх розгоні, а також забезпеченні фальсифікацій результатів народного волевиявлення на парламентських виборах.

Командири, які віддавали незаконні накази, спрямовані проти українського народу, мають понести кримінальну відповідальність. Її також повинні розділити і виявлені рядові бійці, котрі відзначилися у застосуванні сили проти мирного населення, зокрема завданні тілесних ушкоджень громадянам.

Всі інші, які виконуючи завідомо неправомірні накази, брали участь в акціях  з обмеження конституційних прав українців, мають бути звільнені  з правоохоронних органів без права поновлення.

Саму ж організацію слід розпустити як протизаконну й антиукраїнську. Замість "Беркуту" має бути сформований новий підрозділ з новою назвою та повністю оновленим складом. Міліція, яка виступила проти народу, має бути піддана ретельній люстрації.

Бандитам у погонах - тюрми!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.