Чикагська команда Обами і донецька бригада Януковича - дві великі різниці

06 листопада 2012, 11:10
Власник сторінки
журналіст
0
1134

Нещодавно Боря Хюндай, "в миру" Борис Колесников, відповідаючи на закиди про нашестя "донецьких" у владі в Україні порівняв це з формуванням Обамою "чикагської" команди. Мовляв, це нормальна практика

По-перше, хотілося б почути від Колесникова весь список відомих йому "чикагських", яких взяв із собою Обама, аби порівняти їхню кількість з "донецькими" рекрутами Януковича. Навряд чи це співвідношення буде хоч трохи співмірне з тотальною "донбасизацією" держапарату України.

Взяти хоча б Кабінет (міністрів) президента США. Зараз там з "чикагських" держсекретар Хіларі Клінтон та міністр освіти Арне Дункан. Їхніми земляками також були два, на цей момент вже колишні, глави Адміністрації. Інші чинні посадовці - з Нью-Йорку, Вашингтону,  Каліфорнії, Аризони, Колорадо, Огайо, Цинцинаті, Віргінії, Айови, Пенсильванії, Міссурі тощо.

По-друге, Обама не призначає, приміром, у Флориду чи, скажімо, Массачусетс або якісь інші штати чикагських прокурорів, суддів тощо, так само як не ставить їх на чолі силових підрозділів чи будь-яких штатівських установ. В США обходиться без інституту " чикагських смотрящіх" у штатах, на відміну від "донецьких смотрящіх" в українських регіонах.

По-третє, прихід Обами до влади не супроводжувався узурпацією "чикагськими" великого бізнесу, наїздами на малий та середній і відбиранням прибуткових підприємств  шляхом шантажу, здирництва та залякувань аж до погроз фізичної розправи.

По-четверте, Обама не здійснює чикагський диктат у політичній сфері, налаштовуючи країну на "чикагський" лад.

По-п'яте, американський президент не репресує своїх опонентів і не кидає їх за грати, усуваючи тим самим головних конкурентів, як це має місце в Україні за правління "донецьких", і не фальсифікує народне волевиявлення на виборах, аби будь-якої ціною утриматись при владі, що заповзято, цинічно і брутально чинить "донецький" клан, використовуючи для цього "Беркут" та суди.

Отже "чикагські" Обами і "донецькі" Януковича - це дві великі різниці, а тому  порівнювати їх безпідставно і недоречно. До того ж, це буде абсолютно не на користь проФФесора-рецидивіста.   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.