Коаліція Учасників Помаранчевої Революції закликає всіх вийти на Майдан

20 листопада 2012, 14:32
Власник сторінки
полІтолог
0
390
Коаліція Учасників Помаранчевої Революції закликає всіх вийти на Майдан

Коаліція Учасників Помаранчевої Революції закликає всіх вийти на Майдан у четвер 22 листопада о 18.00 для відзначення 8-ї річниці Помаранчевої Революції

Коаліція Учасників Помаранчевої Революції закликає всіх вийти на Майдан для відзначення 8-ї річниці Помаранчевої Революції

Як повідомила прес-служба Коаліції, у четвер 22 листопада о 18.00 розпочнеться офіційне відзначення 8-ї річниці Помаранчевої Революції, 2-ї річниці Податкового Майдану і перших роковин втраченого нами Дня Свободи.

- Це не буде святкування, - говорить голова правління ВГО “Коаліція Учасників Помаранчевої Революції” Сергій Мельниченко, - а жорсткий мітинг, як і торік, оскільки за авторитарного режиму святкування було би подібним до весільних танців на похоронах. Нам поки що рано святкувати.

Нагадаємо, у 2010 році відзначення 6-ї річниці Помаранчевої Революції обернулося Податковим Майданом, а проведення такого ж самого мирного мітингу торік — призвело до масових сутичок з міліцією.

У 2004 році 22 листопада сотні тисяч людей, обурених фальсифікаціями під час президентських виборів, вийшли на головну площу країни задля відстоювання свого права на вибір. Ця акція увійшла в історію України під назвою Помаранчева Революція.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.