Два слова про Андре Тана

27 листопада 2012, 15:31
Власник сторінки
0
227

Одного з найбільш розкрученіших українських дизайнерів Андре Тана я недолюблював завжди. Так, одяг він робить стильний. Але стереотипи, зовнішність та бренд….

 Одного з найбільш розкрученіших українських дизайнерів Андре Тана  я недолюблював завжди. Так, одяг він робить стильний. Але стереотипи, зовнішність та бренд…. Однак після знайомства, моє думка все ж змінилась. Хлопець нормальний, талановитий не тільки дизайнер, а й бізнесмен. Без зіркової хвороби.
 
 
Так споганити образ дизайнера чи стиліста, як це зробив Сергій Зверев, вже не зможе ніхто. Тому багато українців вже при слові стиліст-дизайнер відразливо морщать носа. В деякій мірі я.  В якійсь мірі, судячи тільки  за зовнішністю та манерами сприймав і Андре Тана.
 
Поспілкуватись з дизайнером випала нагода під час візиту в Рівне. Так, одягається він не строго за чоловічою модою. Але й "зверевщеною" там теж не пахне. Те вже можна пробачити з огляду на одяг, який він моделює та шиє. Чесно кажучи багато знайомих особисто досить непогано оцінили його лінію одягу.
 
29 річний популярний дизайнер не демонструє жодних ознак зіркової хвороби. Терпляче і спокійно фотографується з прихильниками, роздає автографи. Така ж зваженість і у словах.
 
Під час півгодинного інтерв’ю він розповів про свої стосунки з українськими зірками, модні тенденції України, розкрив деякі секрети ведення фешин-бізнесу та  дав поради молодим дизайнерам. Про це читайте згодом в інтерв’ю на порталі ОГО.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.