Бюджет 2013 "Кровосісі – Вперед!"

05 грудня 2012, 10:41
Власник сторінки
Юрист, Громадський діяч
0
311
Бюджет 2013  Кровосісі – Вперед!

Верховна Рада - 875 млн грн, на 6 млн. більше ніж в 2012 році Кабмін - 274 млн грн (в 2012 році - 294,4 млн) Генпрокуратура - 3,2 млрд грн, видатки збільшуються майже на 21%,

Після прийняття рішення про відставку Кабміну ,відставлений уряд ухвалює проект державного бюджету і пропонує розглянути його Верховній Раді,яка доживає останні дні.

Хоча цілком логічно, що проект бюджету на 2013 рік мусив би запропонувати новостворений уряд, а ухвалити новообраний парламент. На тій простій причині ,що за бюджет 2013 року повинен відповідати уряд, що його ухвалив і представляє, а контролювати Верховна Рада, яка працюватиме з ним»

Також, в Законі України Про Державний бюджет України на 2013 рік є стаття 4 прикінцевих положень яка передбачає зупинення  всіх соціальних законів в Україні, що прямо суперечить Конституції і законодавству України. Фінансування всіх витрат буде вирішуватись так, як вирішувалось і в минулому році.

Словом, нічого собі - все людям.

Кошторис держави на 2013 рік передбачає  зростання видатків на уряд, Верховну Раду, Президента та правоохоронні органи, які захищають і підтримують антинародний режим Януковича. Натомість на освіту,медецину, будівництво житла для молодих родин, передбачено копійки!

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.