Партія Регіонів обурена: телята стали биками і беруть на роги

17 грудня 2012, 03:02
Власник сторінки
Громадський діяч.
0
687
Партія Регіонів обурена: телята стали биками і беруть на роги

До певного дня в Партії Регіонів були впевнені, що в країні живуть телята, а влада «разводіт всєх, как катят». Тепер же телята стали биками і готові взяти владу на роги.

Безліч художніх фільмів як зарубіжного, так і радянського виробництва, показували: поведінка озброєного злочинця передбачувана. Перше, - він ніколи не зізнається у скоєному. Друге - завжди намагається звалити провину на іншого, третє - не сприймає доводів і здається тільки тоді, коли відчуває силу і відступати йому нікуди. І четверте - будучи спійманим і обеззброєним, вимагає адвоката і беззаперечного виконання закону. І навіть якщо він убив кількох людей, він вивертається, щоб не отримати смертну кару, оскільки своє життя ставить вище тих життів, які відібрав. Тобто, собі дозволяє все, що хоче, але інші по відношенню до нього повинні бути чесними і справедливими.


Нічого не нагадує? Якщо уважно прочитати все вищевикладене, то вималюється портрет середньостатистичного представника влади від Партії регіонів, коли такі індивіди роблять все, що хочуть, а всі інші повинні це терпіти. Якщо відмовляються - ПР їх силою влади заспокоює, приставивши до них церберів у вигляді прокуратури і силовиків.


Пам'ятаєте, як Янукович у прямому ефірі заявив, що влада виконає будь-яке рішення європейського суду з прав людини щодо Луценка і Тимошенко? А сьогодні вже маємо факти, що навіть ті юристи, яких найняв Азаров констатували, що Тимошенко відмовили в наданні правової допомоги в критичний момент. Вони вказали і ще на декілька чинників порушення, в цілому похваливши правосуддя Януковича. Але ці ж юристи ніколи б з подібним висновком не вийшли до судді в Європі або Штатах, оскільки тоді б їх визнали непрофесіоналами, оскільки вони порушують права людини. Але для України висновок зійде. Та й Європейський суд з Луценком постановив, що його незаконно заарештували. Хтось спостерігає його на волі?


Ось це і є чесність від Януковича і Партії регіонів: багато і солодкаво обіцяти, а самим і не думати виконувати обіцянки. Головне - отримати кредити, послуги, відкати, а потім - хоч трава не рости.


І представники ПР, звикнувши порушувати закон, регламент, узурпувавши владу і обікравши до нитки країну, впевнені у своїй безкарності. Але тут стався конфуз: опозиція вже не зовсім біла і пухнаста, не зовсім продається, та ще й починає застосовувати силу для того, щоб влада дотримувалася закону. А по ідеології права той, хто відстоює закон і справедливість, може обеззброїти злочинця і силовим методом.


Однак представникам Партії Регіонів це не подобатися. І, прямо за схемою кримінальників прописаної в криміналістиці, вони починають обурюватися, коли їм протистоять. Навіть заяви зробили в перший день відкриття Верховної Ради
VII скликання, що, мовляв, яка Свобода нахабна, вимагають закону, але якими методами! Ми - не задоволені.


А свободівці почали з правильного: спиляли паркан навколо ВР, який був поставлений нібито незрозуміло ким і господаря не мав. Тоді не зрозуміло, чому нічийне охороняє міліція?


«Свобода» ж вимагає у влади дотримуватися хоча б тих законів, які в країні існують. Але влада, для якої закон - не писаний, ніяк не може збагнути: це ж як їх, таких уркагановських, українські хлопці по морді б’ють? Адже ПР - це ж влада?! А те, що влада поводиться нечемно, так це – дрібниці.


Тактика донецьких завжди була однією: я - правий. Навіть якщо не правий, то опонента в асфальт або за грати, і знову донецький «фраєр» прав. Коли ж донецькому «фраєру» дають в торець за свавілля, він, як і належить злочинцеві, волає до правил, норм, справедливості і всьому етичному, чим не володіє апріорі, проте що хоче бачити в своїх опонентах. Робить це для того щоб знайти їх слабину, а потім - знищити.


І ця тактика ніколи не змінитися. Вона відпрацьована століттями серед кримінальників і шахраїв, що паразитують на суспільстві та отримують те, що хочуть, шляхом крадіжки і вбивства. І зупинити їх може тільки сила. Не слово, не напучування, а саме сила. Та непоборна сила, яка змушує мати встати на захист дитини, а чоловіка - на захист жінки і сім'ї.


Україна – це наша родина! Ті виродки, що дорвалися до влади і розкрадають країну, вже давно переправили на Захід своїх дітей і тримають свої кошти там або в офшорах. Вони не збираються жити в Україні. А тому з легкістю, як злочинець, що грабує когось з метою потім виїхати на теплі острови, не будуть думати про стан жертви. Ось так і представники Партії Регіонів: вони зрозуміють тільки силу.

 

Але до певного дня вони були впевнені, що в країні живуть телята, а влада «разводіт всєх, как катят». Тепер же телята стали биками і готові взяти владу на роги. Що ж, Бог їм у допомогу!

 

Автор: Ліна Тиха

Переклад: Микита Сафроненко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тягнибок,ВО "Свобода",тушка,опозиция,опозиція. об'єднана опозиція,12.12.12
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.