Безвластя чи кінець світу?

22 грудня 2012, 20:38
Власник сторінки
громадянин
0
255
Безвластя чи кінець світу?

За 11 днів до нового року, аккурат під розрекламовану дату кінця світу, Україна лишилась без влади.

Спочатку була Рада. Потішивши виборців еффектним бойовим гопаком в залі ВР, пропрезидентські разом з "непримиримою опозицією" швиденько і тихенько поділили комітети і посади. Потім закрили пряму трансляцію!(?) І пропрацювавши заледве 4 дні, проголосували собі канікули. Тобто усунулись від вирішення будь-яких народних справ.
 Все це на тлі відставленого уряду, велика частина якого вже отримела мандати і посади в Раді.  Тобто уряду теж нема.
 Ну і славний гарант. Після бліц-турніру до Москви, через блискавичність якого ніхто Януковича в Москві не помітив, він за прикладом депутатів відмінив пресконференцію, забив на справи і поїхав святкувати кінець світу по календарю майя в спеціально збудованому бункері-ресторані (кодова назва "Бесідка") на території резиденції Синєгір*я.
 То може нам разом з моральними авторитетами нації звернуться до НАТО, щоб захистило покинуту всіми високооплачуваними урядовцями Україну на цей смУтний період безвластя і безвідповідальності?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.