Можливості для бажаючих прийняти громадянство РФ суттєво розширюють

27 грудня 2012, 12:46
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
308

У відповідності з новою Концепцією міграційної політики РФ, будуть розширені можливості для бажаючих прийняти громадянство РФ.

31 грудня 2012 р. починає діяти нова редакція Держпрограми РФ зі сприяння добровільному переселенню в Російську Федерацію співвітчизників, затверджена указом президента РФ В.В.Путіна 14 вересня ц.р.

- Враховуючи, що 31 грудня 2012 р. починає діяти нова редакція Держпрограми, затверджена указом президента РФ В.В.Путіна 14 вересня ц.р., виникла необхідність зробити більш ефективним взаємодію між організаціями співвітчизників і російськими структурами, які є відповідальними виконавцями щодо реалізації заходів даної Програми, – сказав замголови ВКСОРС Сергій Проваторов.

Держпрограма сприяння добровільному переселенню в РФ співвітчизників стартувала в 2006 році. За минулий час в РФ переселилися 100 тисяч чоловік.У відповідності з новою Концепцією міграційної політики РФ, будуть розширені можливості для бажаючих прийняти громадянство РФ.

Представник ФМС РФ Геннадій Сапронов пояснив відмінності нової редакції Держпрограми від її попередниці. Тепер, зокрема, Держпрограма стане безстроковою, територія вселення пошириться на весь суб’єкт Федерації, всі учасники Держпрограми зможуть отримати громадянство РФ протягом півроку, а дія посвідчення учасника Держпрограми отримає свій термін – 3 роки. До важливих змін, за словами Г.Сапронова, варто також віднести і те, що тепер території вселення, замість існуючих трьох типів, будуть ділитися на два: «Території заселення» і «Території пріоритетного заселення». Їх перелік буде визначатися рішенням уряду РФ. Для «пріоритетних» будуть передбачені максимальні преференції. Однак, як повідомив представник ФМС, всім учасникам Держпрограми як і раніше компенсують витрати на оформлення візи, переїзд та провезення особистого майна від місця проживання на території держави нинішнього проживання до місця постановки на облік за місцем перебування в регіоні вселення.

http://www.causes.com/causes/808663-/actions/1719730

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Россия,Росія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.