Українофоб Колесніченко має відповісти за "відрижку"!

28 грудня 2012, 14:15
Власник сторінки
журналіст
0
292

Саме так він назав галицький діалект. Чомусь це не викликало у лівих "боротьбістів", які зажадали у "Сбободи" відповідальності за "жидівку", прийшовши до мінюсту, ніякого обурення й жодних претензій

Відразу зазначу, що я не є прихильником подібного звернення до представників єврейського народу. Якщо єврею образливо чути "жид", то його не слід так називати. Але якщо звинувачувати когось у неповажному ставленні до якоїсь національності чи етносу, то це потрібно робити по відношенню до всіх, хто був у цьому помічений.

Чомусь активісти з лівої "Боротьби" сприйняли слово "жид" як свою персональну образу. А "відрижку", якою була названа Колесніченком галицька говірка - ні. То чому ж вони "жидівку" не пробачають, а зневагу галичан - легко, ніби так і треба, ніби нічого поганого не сталося? Може так само вважають, що в подібній характеристиці мовного діалекту західних українців немає нічого образливого?

Тож пропоную цим хлопцям і дівчатам вийти до мінюсту, як вони це зробили, або під кабінет Колесніченка чи офіс Партії регіонів, з плакатами й транспарантами наступного змісту: "Я - галичанин: моя мова - відріжка?", "Колесніченко має вибачитися за свою відрижку!"

Такої ж самої обструкції заслуговує і Табачник за зневагу до західних українців, якими він навіть українцями не вважає. Почитати чи послухати цього расиста, так вони для нього взагалі люди другого, якщо не третього сорту.

Логічно, аби наступної театралізованої акції "боротьбісти" почепили б на себе чи тримали б в руках таке: "Я галичанин - я не українець?", "Геть ксенофоба Табачника!", "Кажемо Табачник - розуміємо Гебельс!", "Український уряд - не місце для расистів!".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.