Центру Симона Візенталя на замітку: варіації на тему світового топу українофобів

30 грудня 2012, 10:03
Власник сторінки
журналіст
0
433

Лідер партії ВО "Свобода", народний депутат ВР Олег Тягнибок та його соратник Ігор Мірошниченко були зараховані єврейським Центром Візенталя до світового топ-10 антисемітів.

А ніхто не замислювався над складанням аналогічного списку українофобів? Думаю, без Кагановича, Троцького, Табачника там би точно не обійшлося б. Так само як і без Колесніченка з Ківаловим, Марковим й Левченком.

Звісно, перелік був би не повним без Леніна, Сталіна, Петра І й інших російських самодержців усіх часів та їхніх опричників. Всіх лютих україножерів, хто віками заповзято боровся з українською мовою, церквою, традицією й нищив українство. В тому числі й комуно-більшовицьких каральних установ (ГПУ, НКВД, КГБ), серед керівного складу яких, оперів та слідчих було чимало людей з характерними прізвищами.

Я не виправдовую Тягнибока та Мірошниченка за "жидів". Але за цим - словесна образа євреїв. Ну не подобається їм чути таке звернення на свою адресу, і це - об'єктивно, нічого тут не вдієш. Тому все-таки, доречно було б зважити на таку обставину. Не думаю, щоби "Свобода", взявши це до уваги і зробивши відповідні корективи, втратила б своїх щирих симпатиків, до яких зараховую і себе. Більше того, могла б лише розширити свій електорат.

В той же час за багатьма запропонованими тут кандидатами у представники списку світових українофобів - мільйони загублених життів українців. Лише через те, що вони були українського роду.

І дуже шкода, що далеко не кожен єврей, який вшановує своїх братів по крові, що стали жертвами Голокосту, віддає разом з тим й таку ж данину пам'яті українцям, замордованим Голодомором. Сором і ганьба, що чимало євреїв свідомо і вперто не визнають цей страшний злочин проти людства і людяності геноцидом.

І якби всіх таких іудеїв  додати до запропонованого списку, то яким би довгим він вийшов? 





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.