Костянтин Красовський: Почаївська «Свобода» ввела мораторій.

11 січня 2013, 13:25
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
294
Костянтин Красовський: Почаївська «Свобода» ввела мораторій.

Заявником на викуп виступив орендар того самого приміщення він же депутат від Партії регіонів водночас і голова бюджетно-планової комісії.

На позачерговій сесії Почаївської міської ради, що відбулася 10 січня 2013 року в порядок денний було внесено питання «Про план продажу об’єктів комунальної власності Почаївської міської ради». Так саме сесія мала розглянути заяву в котрій йшлося про надання дозволу на викуп приміщення комунальної власності в центрі міста Почаєва, площею 480 кв.м. Заявником на викуп виступив орендар того самого приміщення він же депутат  від Партії регіонів водночас і голова бюджетно-планової комісії. Питання на бюджетну комісію представник провладної партії не виніс, оскільки я є секретарем цієї комісії.

На початку сесії мною був поставлений ультиматум: «Сесія відбудеться у випадку першочергового розгляду мого депутатського запиту і проекту рішення». В депутатському запиті йшлося про введення мораторію на продаж та приватизацію комунальної власності Почаївської міської ради.

«Приміщення котре у нас хочуть викупи, за рахунок орендної плати підтримує місцевий бюджет, тим самим і нашу громаду... Місцевий депутат-олігарх сплачує копійки, оскільки остання оцінка «жаданого» об’єкту відбувалась в 1999 році. Тому ми в недалекому майбутньому проведемо переоцінку всіх приміщень капітальної власності, тим самим будемо мати можливість підняти орендну плату, оскільки орендна ставка залежить від оціночної вартості об’єкту. Маємо можливість розвиватись і залишити про себе позитивну думку громади» - зазначив я під час сесії.

Опісля промови про необхідність в збережені комунального майна, депутатський запит розглянули першочергово з підтримкою 20 депутатів із 36.  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.