Скільки виборцям не обіцяй, а їм все одно мало!

30 січня 2013, 15:35
Власник сторінки
0
264
Скільки виборцям не обіцяй, а їм все одно мало!

Хороший політик повинен вміти гарно обіцяти, а потім пояснити, чому нічого з обіцяного він не виконав.

    Судячи з виборів, у нас це діє давно і досить ефективно. Ми віримо обіцянкам - нас обманюють - на наступних виборах знову голосуємо за брехунів. І це одна з основних особливостей, яка відрізняє нас від європейських чи американських виборців.
    На щастя, через 20 років незалежності в Україні розпочали реалізовувати, щонайменше, 2 проекти, які спрямовані на покращення пам’яті виборців та вибраних:
1.    Владометр – обіцянки українських політиків.
2.    Слово і Діло – постійно діюча система народного контролю над владою і політиками, що демонструє справжній рівень їхньої відповідальності перед громадянами і виборцями.

    Потрапляючи під всевидяче око журналістів, які прискіпливо фіксують кожну обіцянку, політикам слід, або менше обіцяти, або почати виконувати власні обіцянки.
    Одним з перших українських політиків, хто не побоявся відповісти за кожну свою обіцянку, виявився мер Тернополя Сергій Надал. Саме він ще в 2011р. провів відео-чат з Вахтангом Кіпіані в якому детально відповів за кожен пункт виконання передвиборчої програми (http://vladometr.org/post/24/). А проект Слово і Діло зафіксував аж 82 обіцянки пана Надала, 48% з яких вже виконані. Даний відсоток виконаних обіцянок дозволив очільнику Тернополя розділити перше місце зі своїм вінницьким колегою Володимиром Гройсманом.
    Політики почали змінюватись. А от чи зміняться виборці?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: сергій надал,обіцянки,політик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.