Покращення вже настало

02 лютого 2013, 19:51
Власник сторінки
батяр
0

Уряд влади (читай кишеньковий уряд Януковіча) постійно рекламує своє піклування про населення України та особливо про підвищення заробітної плати бюджетникам.


Не є таємницею для всіх, яке та для кого покращення, широко розрекламоване Патрією регіонів настало. Уряд влади (читай кишеньковий уряд Януковіча) постійно рекламує своє піклування про населення України та особливо про підвищення заробітної плати бюджетникам.

Кожного дня з голубих телеекранів, провладних газет та радіоефірів ми чуємо про підвищення заробітних виплат лікарям, вчителям. Цифри пересічних людей тішать, а в знедолених пенсіонерів викликають зависть.

Проте насправді все відбувається по-іншому.

Чи зростає зарробітня плата?

Давайте поглянемо на цифри. Мені в руки попав цікавий документ, на якому можемо легко відслідкувати чергове, розрекламоване, підвищення.

Довідка, видана педагогові показує, що у грудні нараховано на 41.84грн більше ніж у листопаді та жовтні. Але у графі податки стягнуто на 40,8 грн більше. Таке знaчуще підвищення насправді виявилось лише на 1.04грн більшим.

Як тут не пригадати знайомий вираз: Одна рука дає, а інша забирає.

Але покращення настає. Жити стало краще.

Жити стало веселіше.

P.S. Мені прикро за народ, який заслуговує таку владу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.